Corendon vliegvakanties

corendon Corendon vliegvakantiesU wilt een fijne vakantie, maar niet teveel betalen? Dat biedt Corendon Vliegvakanties, de beste verhouding tussen de prijs en wat daar aan vakantieplezier tegenover staat.

Het assortiment van Neckermann bestaat uit vliegreizen naar de populaire zonbestemmingen Cyprus, Egypte, Grikenland, Marokko, Tunesie en Turkije.

website Corendon: corendon.nl

Corendon Vliegvakanties is onderdeel van Corendon BV. Deze onderneming is gestart in 2000, toen Yildiray Karaer & Atilay Uslu besloten hun krachten te bundelen. De naam Corendon heeft betrekking op een robijn verwante bordeauxrode mineraal en is afgeleid van het Duitse ‘korund’. Bordeauxrood is tevens de huiskleur van Corendon Vliegvakanties.

De intensieve plaatsing van het aantal advertenties en door het veelvuldig gebruik maken van andere reclamekanalen, zorgt er voor dat de positie van Corendon Vliegvakanties wordt verstevigd. Corendon Vliegvakanties groeide, mede door de aanwezigheid van eigen lokale agenten en de optimalisering van het eigen programma, uit tot een betrouwbaar en voordelig opererende organisatie. Corendon Vliegvakanties kan door haar ‘no nonsens’ karakter in combinatie met haar grote ervaring aan inkoopkracht adequaat inspelen op de groeiende vraag op de vakantiemarkt.

POPULAIRE CORENDON HOTELS:

Hotel Orange County Resort in Kemer (bekijk aanbiedingen)
Corendon OrangeCounty Corendon vliegvakanties

Hotel Royal Wings in Antalya Lara (Bekijk aanbiedingen)

Corendon royalwings Corendon vliegvakanties
Hotel Titanic Beach Resort in Antalya Lara (Bekijk aanbiedingen)
Corendon TitanicResort Corendon vliegvakanties
De wensen van de hedendaagse reiziger vragen om een aangepast productbeleid. Corendon Vliegvakanties speelt in op de veranderde wensen van deze consument. Het marktaandeel van Corendon op de betreffende bestemmingen is aanzienlijk. Selecteren van topaccommodaties voor een onnavolgbaar lage prijs is de prioriteit in de onderneming. Corendon Vliegvakanties heeft hierin de loop der tijd een betrouwbare en vertrouwde naam opgebouwd.

Het succes dat met de door Corendon Vliegvakanties georganiseerde reizen behaald wordt, schrijft de directie toe aan de goede prijs-kwaliteitverhouding. Corendon Vliegvakanties is daarnaast uitstekend ingesteld om in te spelen op het groeiende aantal consumenten dat zeer kort voor vertrek een reis boekt.

Reageren niet mogelijk