Opel Ampera

Opel Ampera3 300x173 Opel AmperaDe nieuwe Opel Ampera is dé elektrische auto die je verder brengt. De auto rijdt, zonder de accu tussentijds op te laden, eenvoudig 60 kilometer. Maar ook bij grotere afstanden blijft de Opel Ampera gewoon elektrisch verder rijden. De elektromotor wordt na 60 kilometer namelijk gevoed door een range extender (=motor generator), waardoor de actieradius wordt vergroot naar ruim 500 kilometer. Kortom de Ampera wordt ook na het inschakelen van de range extender nog steeds elektrisch aangedreven, zodat de auto soepel, stil en efficiënt blijft rijden.

update: De Ampera – Auto van het Jaar 2012, De Opel Ampera rijdt, zonder de accu tussentijds op te laden, ongeveer 80 km. Opel Ampera voldoet  aan de norm voor vrijstelling van BPM en wegenbelasting. Daarnaast betalen zakelijke rijders geen (0%) bijtelling.

De Opel Ampera is de eerste elektrische auto die geschikt is voor zowel stadsverkeer, alsook grotere afstanden. De Ampera voldoet daarmee gemakkelijk aan alle behoefte van een eerste – én enige auto in het gezin. De nieuwe Opel Ampera brengt je verder!

Prijzen Opel Ampera:

Elektromotor, 111 kW (150 pk
Generator, 54 kW
Lithium-ion accu, 16 kW
Range-extender motor 1.4 l ECOTEC ® , Euro 5, 63 kW (86 pk
Prijs (incl. BTW) : € 44.500
Prijs (excl. BTW) : € 37.394

Opel Ampera1 Opel Ampera

Opel Ampera2 Opel Ampera

Opel Ampera 2012 auto van het jaar Opel Ampera

Opel Ampera 2012  Opel Ampera

Laat een reactie

U moet inloggen om een bericht te plaatsen