Beoordelingen van Hotel Blue Bays in Marmaris

Blue Bays hotel  is gunstig gelegen op ca. 150 m van het
zand-/kiezelstrand van Marmaris en slechts een paar minuten lopen van de talloze bars en restaurants. Het oude centrum ligt op ca. 1 km.

anita
Algemene indruk 7 Ligging 7
Activiteiten/Faciliteiten 6 Service/Personeel 7
Kamers 7 Verzorging 7
Beordeling: wij zijn dit jaar met vrienden geweest ,een dag regen maar dat was niet zo erg ,we hebben het weer naar ons zin gehad overal is wel wat we komen in september weer terug

CF Does
Algemene indruk 6 Ligging 7
Activiteiten/Faciliteiten 5 Service/Personeel 6
Kamers 7 Verzorging 7
Beordeling: eten goed persooneel prima maar niet geschikt voor ouderen veel lawaai engelsen russen kamers laat tewensen over wc pot los koelkast maakt lawaai niet goed schoon.

anita
Algemene indruk 8 Ligging 8
Activiteiten/Faciliteiten 6 Service/Personeel 10
Kamers 10 Verzorging 10
Beordeling: mijn man en ik hebben het eg naar onze zin gehad het personeel was erg aardig, het eten was ook goed. wij komen in septber 2009 weer terug en nemen vrienden mee.
Petra
Algemene indruk 7 Ligging 6
Activiteiten/Faciliteiten 5 Service/Personeel 6
Kamers 8 Verzorging 7
Beordeling: Zijn 12 dagen geweest, personeel achter bar erg onvriendelijk…. in restaurant beter. Ligbedden bij zwembad waren om 7.30 al bezet ondanks de melding dat er voor 9.00 uur geen handdoeken op de bedjes mochten worden neergelegd. Verder overdag geen animatie. In de rij staan voor het eten….over de smaak valt te discuseren.. Nee wij komen hier niet meeer terug
Patrick
Algemene indruk 10 Ligging 8
Activiteiten/Faciliteiten 8 Service/Personeel 10
Kamers 10 Verzorging 10
Beordeling: Zeer vriendelijk personeel met leuke animaties. Mensen zijn allemaal heel vriendelijk. Het eten is wel oke. En ik ga er zeker voor de 4de keer nog eens terug.

will
Algemene indruk 7 Ligging 7
Activiteiten/Faciliteiten 5 Service/Personeel 7
Kamers 7 Verzorging 7
Beordeling: prima kamer, goed eten, dicht bij het strand. personeel buitenbar vonden we erg onvriendelijk. en entertainment was ook niet je van dat. verder heerlijk genoten.mei 2007 gaan we er weer naartoe.
Geelke
Algemene indruk 9 Ligging 9
Activiteiten/Faciliteiten 9 Service/Personeel 10
Kamers 10 Verzorging 10
Beordeling: Heel goed hotel, zeer vriendelijk personeel, mooie kamers en heel lekker eten, met heel veel keuze. sommige mensen klagen over russen. Maar wij hebben er in 3 weken dat wij er waren geen rus gezien, maar buiten dat blijft het een heel goed hotel en hoop hier nog jaren te komen.
frank
Algemene indruk 6 Ligging 7
Activiteiten/Faciliteiten 5 Service/Personeel 5
Kamers 6 Verzorging 6
Beordeling: Niet goed , niet slecht dus, we zaten er all in, da”s een ramp net een eetschuur, sommige mensen denken echt dat ze te kort krijgen en scheppen voor tien personen op…asoooos. We hebben wel lekker ergens anders gegeten en wel in restaurant Demir aan de boulevard. Theo is de eigenaar( de kenners kennen hem wel). Voor de rest hebben we wel goed geslapen in de Blue bays. Groetjess
piet & gerda
Algemene indruk 6 Ligging 7
Activiteiten/Faciliteiten 7 Service/Personeel 6
Kamers 6 Verzorging 6
Beordeling: We zaten hier gelukkig maar 8 dagen, all in, het was binnen net een eetschuur, onpersoonlijk, leuk voor russen en oudere mensen, maar niet voor ons dus, we hebben even goed lekker gegeten , alleen bij restaurant DEMIR aande boulevard ( THEO voor de kenners ). Voor derest hebben we wel lekker geslapen in de bleu bays. Groetjes en tot kijk