Beoordelingen van Hotel Rixos Bodrum

Rixos Hotel Bodrum ligt  aan het strand van de mooie Zeytinlikahve baai, langs de kustweg Milas-Bodrum en op 12 km van het centrum van Bodrum. Openbaar vervoer treft u op korte loopafstand aan.

Denise
10.0
Algemene indruk 10 Ligging 10
Activiteiten/Faciliteiten 10 Service/Personeel 10
Kamers 10 Verzorging 10
Beordeling: wat een heerlijke vakantie, het was gelukkig niet al te druk, waardoor je goed uit kon rusten, leuk personeel, zowel als van het animatie team, de tuinman, en de jongen die de hele dag drinken bij je komt brengen!! allemaal even aardig, me ouders gaan nu de rest van de rixosen bezoeken, volgend jaar met een vriendin terug, heerlijk genieten, de tijd van me leven gehad
Twan en Marcella
9.7
Algemene indruk 10 Ligging 10
Activiteiten/Faciliteiten 9 Service/Personeel 10
Kamers 10 Verzorging 9
Beordeling: Wij gingen een beetje sceptisch naar Turkijen het zal wel niets voor ons zijn. MAAAARRRRRRRRRRRRR!!!!! Dit hotel was en is helemaal top!!! ik heb geen klachten nou ja, een kleintje dan je moet flink je best doen voor dat je bij je kamer bent. maar als je er dan bent ben je alles weer vergeten. Wij hebben de gewoonte om nooit twee maal naar het zelfde hotel te gaan. in dit geval zijn we aan het twijvelen waar vind je nou nog een tweede RIXOS Bodrum
Deschryver Gilbert.
10.0
Algemene indruk 10 Ligging 10
Activiteiten/Faciliteiten 10 Service/Personeel 10
Kamers 10 Verzorging 10
Beordeling: Zeer mooi. Klasse hotel, een min punt, ligging kamers niet meer voor oudere personen, klimmen en dalen. Eten zeer goeg, hygiene zeer goed, personeel zeer gedienstig en vriendelijk. zeer mooi domein. Een van de managers,mev.Mandira spreekt vloeiend Nederlands wat voor de Vlaamstaligen een groot voordeel is.
J Key
7.5
Algemene indruk 7 Ligging 7
Activiteiten/Faciliteiten 6 Service/Personeel 10
Kamers 7 Verzorging 8
Beordeling: Het was de tweede keer dat we rixos bezochten alleen was het dit jaar iets wat minder, geen annimatie, kamers waren minder geen balkon, eten was elke dag hetzelfde, het deed dit jaar in vergelijking met vorig jaar niet aan de verwachtingen. Maar ondanks deze feiten hebben we een goede vakantie gehad.
Geert
9.7
Algemene indruk 10 Ligging 10
Activiteiten/Faciliteiten 10 Service/Personeel 10
Kamers 10 Verzorging 8
Beordeling: Schitterend hotel, 5* zeker waard en met een uitmuntende keuken en zes aparte restaurants. De moeite waard, ook voor kinderen. Personeel is opvallend vriendelijk, aan alles wordt gedacht.