Beoordelingen van Hotel Sheerwood Breezes Resort

SHERWOOD BREEZES RESORT bevindt zich op 10 km afstand van de luchthaven en gelijk aan het Lara strand. Centrum van Antalya ligt op 12 km afstand.

simone
7.0
Algemene indruk 7 Ligging 9
Activiteiten/Faciliteiten 5 Service/Personeel 7
Kamers 7 Verzorging 7
Beordeling: Leuk niet zo groot hotel met goede service en vriendelijk personeel. Helaas te weinig ligstoelen bij het zwembad en zeer slechte animatie. het eten was erg goed en veel keus. kamers waren goed alleen werkte de airco niet goed en niet alleen bij ons. ik denk dat het vooral een leuk hotel is als het niet volgeboekt is want anders komen ze echt ruimte te kort en is het zoeken naar een plaatsje om te eten
hannah boogaerts
5.5
Algemene indruk 6 Ligging 6
Activiteiten/Faciliteiten 6 Service/Personeel 6
Kamers 4 Verzorging 5
Beordeling: bwa vrienden van mij zijn daar geweest het schijnt dat het meeviel ma dat de shows keislecht waren en het drinken niet de drinken was . het personeel was wel vriendelijk maar de kamers waren een ramp! ik ben toen ook gaan kijken echt waar ik verzeker u het was geen succes . de kamers waren veel te klein en er was vocht terugkomen zullen mijn vrienden niet meer doen en of wij er ooit naartoe zullen gaan nee !mijn mama is daar ziek geworden
EJ.Aarts
8.7
Algemene indruk 9 Ligging 7
Activiteiten/Faciliteiten 7 Service/Personeel 9
Kamers 10 Verzorging 10
Beordeling: Voor een weekje zon en rust is dit een SUPER hotel. Je moet je goed realiseren waavoor en waarheen je gaat voor een vakantie. Wij zijn geen mensens die door een animatie team onderhouden moeten worden! Kamer was geweldig en alle andere zaken die wij zochten voor deze specifieke vakantie ook.
Pascale
8.2
Algemene indruk 9 Ligging 9
Activiteiten/Faciliteiten 8 Service/Personeel 9
Kamers 8 Verzorging 6
Beordeling: op hotel niks aan te merken,op de JUWELIER AMARIS (beneden in hotel)des te meer!Met name de heer CENGIS die me oorringen met beschadigde diamantjes heeft verkocht,en dit niet heeft opgelost ondanks de garantie.Ik heb hiervan aangifte gedaan bij de politie,die door een expert de beschadiging heeft late vaststelle. nu moet ik wachte op de officieele documenten,en daarmee naar Turks consulaat.De heer Cengis zal niet alleen mijn oorringen moeten terugbetalen maar ook alle gemaakte kosten!Mocht je ook soortgelijke probleme hebbe,doe aub aangifte bij Turks consulaat,zij helpen je verder!
Chrissy
9.0
Algemene indruk 9 Ligging 8
Activiteiten/Faciliteiten 8 Service/Personeel 10
Kamers 9 Verzorging 10
Beordeling: Heel vriendelijk, groot buffet, heel proper.. Enkele minpunten zijn de disco s avonds (altijd Turkse muziek) en de lakens zijn zoals handdoeken (heel ruw).. Maar het is een super hotel en niet ver van Antalya (met de taxi) maar er zijn ook veel winkeltjes in de buurt van het hotel!
Esmiralda Freke
8.2
Algemene indruk 9 Ligging 6
Activiteiten/Faciliteiten 9 Service/Personeel 9
Kamers 7 Verzorging 9
Beordeling: Ik heb een hele leuke vakantie gehad, heerlijk aan het mooie zwembad en strand gelegen. het animatieteam was geweldig, ze waren de hele dag en avond bezig om alle gasten te vermaken echt super.