Beoordelingen van Hotel Titanic Beach Resort

Titanic Beach Resort Hotel ligt direct aan het Lara strand. Het centrum van Antalya is met de openbaar vervoer makkelijk te bereiken.

Miranda
9.7
Algemene indruk 10 Ligging 9
Activiteiten/Faciliteiten 9 Service/Personeel 10
Kamers 10 Verzorging 10
Beordeling: Zeer mooi hotel is zeker herhalingvatbaar! personeel is erg vriendelijk en werken hard, hotel zeer goed in staat. heb een goede vakantie gehad

bulent
9.3
Algemene indruk 10 Ligging 9
Activiteiten/Faciliteiten 10 Service/Personeel 10
Kamers 9 Verzorging 8
Beordeling: zeer goed hotel,goede service,genoeg activiteiten,jammer dat je voor sommige dingen moet betalen zoals bowlen,poelbiljart,internetten,enz.bij een ultra all-in moeten deze activiteiten gewoon gratis zijn.super lekker eten met veel variatie,zeker een aanrader.

fam grimbergen en fam molkenboer lisse.
9.7
Algemene indruk 10 Ligging 10
Activiteiten/Faciliteiten 10 Service/Personeel 10
Kamers 10 Verzorging 8
Beordeling: wij hebben een super vakantie gehad.wij waren met 4 pers en haden 2kamers naast elkaar geboekt . dit was niet gelukt . na een nachtje kregen wij ter comps de kolonel suite aangeboden. dat was super. wij hebben al heel wat acomodaties gehad in div landen maar dit sloeg werkelijk alles als je hier com taar op heb laat je dan maar nakijken.

victor zhurbyn
8.8
Algemene indruk 9 Ligging 9
Activiteiten/Faciliteiten 9 Service/Personeel 9
Kamers 9 Verzorging 8
Beordeling: een uitstekend hotel waar ouders met kinderen een prima tijd kunnen doorbrengen.echt alles is op en top verzorgd. was voor ons een absolute topper. we gaan zeker nog een keer terug!!!!!