Beoordelingen van Orange County Resort in Kemer

Hotel Orange County Resort ligt direkt aan stand en ca. 400 meter van het centrum van Kemer. De afstand tot de luchthaven van Antalya bedraagt ca.55 km.De afstand tot het centrum van Antalya bedraagt ca.50 km

m.deckers
7.3
Algemene indruk 8 Ligging 8
Activiteiten/Faciliteiten 7 Service/Personeel 6
Kamers 7 Verzorging 8
Beordeling: vond het heeel leuk alleen kwa vriendelijkheid en lachen minder dan dat ik gewend ben alleen de wrksters waren heel aardig vind ook dat je de hele dag zoveel kan eten maar savonds als je op een terrasje zit er nog geen nootje op tafel gezet word maar dat zal wel iets typisch hollands zijn over de veiligheid heb ik ook iets aan te merken bij de lobby op het buiten terras heb ik menigeen flink zien vallen van die gevaarlijke afstap maar verdes prima genoten
fam. Janssens
7.7
Algemene indruk 8 Ligging 8
Activiteiten/Faciliteiten 8 Service/Personeel 6
Kamers 8 Verzorging 8
Beordeling: Het eten was voortreffelijk, alleen de hoeveelheid Russen hebben onze vakantie toch wel enigzins verstoord. Heel veel (geluidsoverlast) van gehad. Bij vertrek moesten we telefoonkosten betalen, terwijl we niet gebeld hadden. We moesten toch betalen, anders zou de bus voor naar het vliegveld niet komen en konden we een taxi pakken naar het vliegveld voor 80 euro. Dit zijn natuurlijk geen praktijken en zorgen voor een slechte naam.
henkvan de luytgaarden
10.0
Algemene indruk 10 Ligging 10
Activiteiten/Faciliteiten 10 Service/Personeel 10
Kamers 10 Verzorging 10
Beordeling: Goedemorgen, Ben net terug en wil al weer terug. Het is echt een super locatie met alles erop en eraan. Jammer van de vele russen. Maar goed dit is een toplocatie voor een super aantrekkelijke prijs. 1 woord TOPPIE Zou u nog een keer willen bezoeken : Ja Zeker
Annemarie en Dennis
8.5
Algemene indruk 10 Ligging 10
Activiteiten/Faciliteiten 10 Service/Personeel 3
Kamers 9 Verzorging 9
Beordeling: Een onvergelelijke vakantie in een prachtig hotel met heerlijk eten!! Jammer dat het personeel niet zoveel lacht op Bedia en Hande na dan, klasse meiden!! Animatie team, supergezellig!!!
Richard en Tessa
9.0
Algemene indruk 9 Ligging 8
Activiteiten/Faciliteiten 8 Service/Personeel 9
Kamers 10 Verzorging 10
Beordeling: Wij zijn in september 2006 voor 8 dagen in OC geweest,nou een super vakantie.Zaten aardig wat russen maar totaal geen last van gehad. De kamers zijn super netjes en mooi en worden iedere dag goed schoongemaakt. Het eten is ook super. Het ontbijt verschillende soorten broodjes,brood en stokbrood en natuurlijk ruime keuze aan beleg. De luch en diner ook perfect.Dit jaar gaan wij weer terug in oktober voor 15 dagen met in totaal 7 man.Wij verheugen ons er nu alweer op om weer naar OC te gaan. Het is toch gewoon heerlijk als je lekker hebt ontbeten om dan gelijk door te lopen naar het mooie grote zwembad of lekker aan het prive strand te kunnen gaan liggen. Echt een aanrader OC….
Gerline
8.7
Algemene indruk 9 Ligging 9
Activiteiten/Faciliteiten 7 Service/Personeel 9
Kamers 9 Verzorging 9
Beordeling: Het was een fantastische vakantie heerlijk genoten van al het lekkere eten. Zoveel keus. Vooral het italiaanse restaurant was super en wat dacht je van de broodjes kabab.Prima verzorgt allemaal en dat allemaal voor die prijs. Het enigste nadeel was dat de muziek van het animatietaem erg hard stond zodat je daardoor niet kon praten of daar kon rusten maar ja geen probleem dan gaan wij op de vlonder liggen in die heerlijke kussens. Al de vorige berichtjes die ik gelezen heb over orange county vind ik wel nagatief tuurlijk was het druk maar ondanks dat was het eten en de bediening geweldig!!!
geen
6.0
Algemene indruk 7 Ligging 7
Activiteiten/Faciliteiten 1 Service/Personeel 5
Kamers 8 Verzorging 8
Beordeling: voor de kids nul komma nul.en dat kreeg je te horen met de tickets ophalen.hotel zo lek als een zeef.dat moet erg zijn voor de baas.personeel zeer waardeloos.vooral in de bediening.erg onvriendelijk.eten weinig keus alleen de eerste dagen toen was er volk hoe minder gasten hoe slechter het eten.en bijna geen friet waar de kids toch op rekenen als ze op vakantie zijn.de meiden erg snollerig.gingen graag met de heren mee.moet niet kunnen.
Tamara Everts
4.0
Algemene indruk 5 Ligging 6
Activiteiten/Faciliteiten 1 Service/Personeel 2
Kamers 6 Verzorging 4
Beordeling: het eten in het restaurant valt erg tegen. wijnig keus en vaak het zelfde,niet gaar of het smaakt naar bloed. Daarnaast zijn er te weinig zitplaatsen. het binnen zwembad was koud en smerig.Water was gewoon troebel en de sauna stinkt. Als het regende lag er meer water binnen als buiten. En dan het personeel… in de lobby perfect, vriendelijk en werkt snel en goed. het restaurant: alles behalve vriendelijk op mustafa en ali na de enigste mensen waar een lach af kwam. De tafels werden niet of bijna niet afgeruimd, bestelde je drinken dan kreeg je dat vaak niet.coffeshop de bulldog: wat een arrogant personeel zeg! Dat waren de pestkoppen van hun klas vroeger. Kan niet anders.Ze zijn het nog steeds niet verleerd. Activiteiten en faciliteiten??? hoe beboel je?? Alleen bowlen en biljart. De rest was er niet eens, alles was gesloten.
Andrie en Margriet Gonggrijp
8.5
Algemene indruk 8 Ligging 8
Activiteiten/Faciliteiten 9 Service/Personeel 9
Kamers 9 Verzorging 8
Beordeling: Wat een commentaar hebben we gekregen dat wij naar Orange County gingen. Wat een vooroordeel! Het was in een woord geweldig. Verschillende restaurants met top kwaliteit eten. Overal waar je ging zitten werd je op een vriendelijk manier te woord gestaan en geholpen door de obers. De erscursies die wij hebben gedaan(boottocht en turkse avond) hebben we via Kras in het Hotel geboekt. Een paar eurootjes duurder maar goed verzorgt en beter. Nadja, de hostess van Kras is een TOPWIJF. Ze staat je vriendelijk te woord en is gastvrij. Nadja, nog even en je mag uitrusten! Kortom een topvakantie een aanrader dus! Andrie en Margriet Gonggrijp Fer en Eveline Kroone