beoordelingen van Pineta Park Deluxe in Marmaris

Pineta Park Deluxe ligt aan de rand van de stad, op ca. 350 m van het zandstrand, op ca. 200 m van bars, restaurants en winkeltjes en op ca. 1500 m van het centrum van Marmaris.

M. de Rijk
8.5
Algemene indruk 10 Ligging 8
Activiteiten/Faciliteiten 7 Service/Personeel 8
Kamers 8 Verzorging 10
Beordeling: Zeer goed hotel. Eten is ook zeer goed en gevarieerd. De airco op de vijfde verdieping werkt niet altijd naar behoren. Animatie is elke dag het zelfde en voor de leeftijd van 8 t/15 is erg zeer weinig te doen. Personeel wel vriendelijk. Zonnebedden bij het zwembad is een drama. Te weinig bedden (113) en parasols (25) voor zo,n groot hotels.
Nienke
8.5
Algemene indruk 9 Ligging 10
Activiteiten/Faciliteiten 8 Service/Personeel 9
Kamers 7 Verzorging 8
Beordeling: Echt super hotel heel erg mooi en veel luxe leuke dingen om te doen! Het eten was redelijk veel kip maar zeker niet vies. Kamers elke dag schoongemaakt elke dag nieuwe handdoeken en om de paar dagen school beddegoed kortom een super vakantie.
Mandy
6.8
Algemene indruk 8 Ligging 6
Activiteiten/Faciliteiten 5 Service/Personeel 6
Kamers 8 Verzorging 8
Beordeling: Je kon merken dat het de laatste week van het seizoen was. Het personeel had er weinig zin meer in. Het eten was heerlijk en elke dag was er wat anders. De zaal was wel een vreetschuur. Het entertainmentteam richtte zich vooral op de Engelsen; bingo en karaoke.
ronald
6.7
Algemene indruk 7 Ligging 8
Activiteiten/Faciliteiten 7 Service/Personeel 7
Kamers 6 Verzorging 5
Beordeling: Het is een mooi hotel met weinig sfeer,wel vriendelijk personeel. Algemene indruk is redelijk tot goed , grote nadeel van dit hotel is dat er te weing bedjes zijn je moet elke ochtend de wekker zetten wil je een bedje hebben. Kamer zijn tijdens ons verblijf niet schoongemaakt. Het eten is goed echter je moet wel van kip houden.
Roy
10.0
Algemene indruk 10 Ligging 10
Activiteiten/Faciliteiten 10 Service/Personeel 10
Kamers 10 Verzorging 10
Beordeling: Wij zijn met de bonnefooi in dit hotel geweest, wat is dit een luxe zeg, je kunt overal drinken en eten pakken zo veel as je dat wilt de kamers zijn groot en netjes schoongemaakt om de 2 dagen de schone handdoeken, 1 x per week de bedden verschonen, lekker genoten, winkels zijn dichtbij.
A.Doorneweert
8.3
Algemene indruk 9 Ligging 9
Activiteiten/Faciliteiten 8 Service/Personeel 7
Kamers 8 Verzorging 9
Beordeling: Hotel is niets op aan te merken, maar voor de wat jongere generatie is er weinig te doen Het animatie-team is erg eenvoudig. Na 23.50 uur vonden wij het vreselijk ongezellig. De verlichting ging dan al helemaal uit en alles werd opgeruimd. We moesten noodgedwongen naar bed. We wisten dat er na 23.50 uur nog wel gedronken kon worden in de Lobby-bar , dat was binnen dus veel te warm.De ober in de Lobby-bar daar was niets op aan te merken, aardige vent. Personeel erg onvriendelijk. Chef receptie moet nog veel leren