Blackberry Curve 8520 Prepaid

Blackberry Curve 8520Mobiel toegang tot e-mail, sociale netwerken, berichten, zoals IM, SMS, MMS, muziek en entertainment op je BlackBerry, zonder abonnement? Dat kan! Vodafone lanceert als eerste provider in Nederland de BlackBerry Internet Services in een prepaid-variant.

Prepaid is flexibel, en daarom heel aantrekkelijk voor jongeren. Vodafone komt met de innovatieve dienst Prepaid Blox voor BlackBerry. Dit is een Blox die prepaid-klanten met een BlackBerry in staat stelt om gebruik te maken van de BlackBerry Internet Services. Als klant hoef je de Blox maar één keer te activeren. Vervolgens wordt deze automatisch iedere maand verlengd zolang er voldoende tegoed is. Je kunt dus onbezorgd surfen, pingen en e-mailen, wanneer je maar wilt, tegen een vaste prijs.

Keuze
Vodafone biedt je twee versies aan van de Prepaid Blox voor BlackBerry. Als je nog geen BlackBerry hebt, kun je kiezen voor de ‘package deal’ van Vodafone. Dit bestaat uit een Prepaid BlackBerry-simpack (met Prepaid Blox voor BlackBerry al vooraf ingesteld) en met daarbij een BlackBerry Curve 8520. Ben je al in het bezit van een BlackBerry, maar heb je nog geen BlackBerry Internet Services, dan heeft Vodafone een los prepaid BlackBerry-simpack (met de Prepaid Blox voor BlackBerry).
Kijk op Vodafone.nl voor meer info