Dating tips

Hoe te beginnen met een gesprek met een vreemde

U zult waarschijnlijk veel mensen lopen in de loop van je dating preparaten die kunnen worden The One, maar u zult het nooit zeker weten, tenzij je met ze praat. Het starten van een gesprek met een vreemde kan ontmoedigend zijn, maar het hoeft niet onmogelijk te zijn.

Elk gesprek loopt zijn baan binnen een soortgelijke lijnen: het maken van het eerste contact, inleidingen, met elkaar te praten, en dan eindigt het gesprek – hopelijk met plannen om weer te ontmoeten. Deze om te navigeren soms eng maar meestal belonen wateren, lees dan verder.


Ice Breakers als Conversation Starters

Het doel van het ijs te breken met iemand nieuw is, niet om te pronken met je geweldige gespreksvaardigheden. In plaats daarvan, denk aan het eerste contact als een manier om een potentiële datum die u wilt praten te laten zien. Sommige conversatie starter ideeën om de woorden stromen te krijgen:

* Reactie op een item dat je beide delen in uw directe omgeving, zoals de lange line-up jullie zijn allebei te wachten of het wankele stoel naast je. Door zich te concentreren een object kunt u zowel ervaring, bent u het verwijderen van eventuele onhandigheid met een blik commentaar.

* Soms een blik is dat alles wat nodig is om het ijs te breken. Wanneer we geconfronteerd worden met een persoon die je aantrekkelijk vindt, waarom niet geef ze een echte, 3 tweede glimlach? U kunt worden verrast wanneer het voorwerp van uw geluk met u een gesprek begint, in plaats.

* Als er iets is of de persoon is die echt intrigeert je gewoon, gebruik dat als een conversatie starter. Dit kan zo simpel als bewonderende een stuk kleding of om hen over het artikel dat ze besteld.

* Een echte hello in combinatie met een glimlach kan even doeltreffend. Een snelle, “Hoe gaat het vandaag?” Werkt ook voor een eenvoudige follow-up.
Conversatie Onderwerpen
Je hebt het eerste contact gemaakt – wat nu? Conversatie starters die lijken geestige of interessant kan een uitdaging in de uitloper van het moment. Dat is de reden waarom de uitgaven een beetje tijd thuis nadenken over de ‘wat nu’ zal later betalen. U hoeft geen uren maar te investeren in deze conversatie starters. Sommige ideeën die snel kunnen werken in een snuifje:

* De huidige gebeurtenis onderwerpen voor u van belang;

* De laatste film die je zag;

* Een opmerking over het evenement bijwonen van u, met een follow-up vraag te stellen hoe zij er over gehoord.

De punt van deze oefening is het creëren van een back-up van de onderwerpen die u kunt uitstippelen op de opzegtermijn van een moment om een gesprek dat ook zou van belang kunnen zijn voor iemand anders te beginnen.
Houd het gesprek Moving Forward

Zodra het heen en weer te wisselen is begonnen, is het uw verantwoordelijkheid om de stroom te bewegen – wat inhoudt dat luisteren houden, reageren en zich naadloos tussen de verschillende onderwerpen om een verbinding te maken.

Bijvoorbeeld: zeggen dat het object van je affectie te kennen gegeven dat ze naar dit bijzondere coffeeshop omdat een vriend vertelde hen was er gratis WiFi-toegang en zij waren enthousiast om de dienst uit te proberen. Een groot segue dit gesprek vooruit te houden zou zijn om te vragen waar ze anders een goede WiFi-verbinding in de stad gevonden. Voor degenen die niet vertrouwd zijn met WiFi, zou je kunnen vragen wat WiFi is en hoe het werkt.

In een notendop, luisteren naar wat de persoon reageert met en denk dan bij jezelf: “Wat weet ik over die bepaalde onderwerpen?” Gebruik van het weer het voorbeeld, kunt u gemakkelijk te bespreken een groot aantal dingen, zoals waar elektrische plug-ins zijn gelegen, de beste plek om te zitten tijdens het werken op een laptop, of verdere vragen over wat voor soort werk dat ze verrichten op hun laptop.

Focus op het nemen van uw eigen ervaringen en weven ze in met de reacties van de andere persoon. Door dit te doen zodat je het smeden van een verbinding met de persoon, het creëren van informatie met haken om een gesprek te beginnen op een later tijdstip. Om ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk in gesprek, en niet alleen schertsend heen en weer in een snelle opeenvolging van vragen en antwoorden, proberen om deze belangrijke punten onthouden:

* Houd welke verhalen of ervaringen die u deelt, tot minder dan twee minuten navertellen. U kunt altijd meer uit te breiden indien de persoon vraagt;
* Zet het gesprek terug naar de andere persoon waar je kunt, zoals: ‘Wat denk je? “, Of” Hoe zit het met jou? “;
* Probeer om je gesprekspartner niet de helft van het woord, met een natuurlijk mengsel van vragen en antwoorden;
* Concentreer je niet op een onderwerp te lang, en als je praat aangetrokken tot een ander onderwerp – het laat.

Sierlijk beëindigen van een gesprek

Elk gesprek moet uiteindelijk fantastische afwerking, dus laten we het gesprek ga je begonnen bent elegant en met stijl. Geef niet teveel informatie of ga op een half uur over uw gemeenschappelijke belangen. Misschien voel je je verplicht te blijven doen, maar waarom niet op een groot bericht achterlaten met uw gezelschap meer willen?

Dank de andere persoon voor hun tijd en laat hen weten dat u iets anders te doen heb, maar u wilt het gesprek een andere keer toen het is handig voor voortzetting van de jullie beiden. Met behulp van de WiFi situatie als voorbeeld, zou je kunnen zeggen, “Ik ga te laat voor een vergadering, maar ik zou echt graag willen kijken op de door u genoemde restaurant. Misschien kunnen we dit gesprek voort te zetten daar samen later in de week? Wat denk je? ”

Nadat u hebt uitgewisseld contactgegevens, glimlach en afgaan om te doen wat het is dat u bent verhuisd naar. Zorg ervoor om terug te kijken net als u vertrekt weer te glimlachen, erkent uw pas ontdekte kennis en waardoor ze het gevoel net zo bijzonder als je voor het feit dat iemand ontmoet nieuw.

Geef een reactie