De nieuwe Suzuki Swift 3-deurs

De nieuwe Suzuki Swift 3-deurs heeft een geoptimaliseerd ontwerp, nog betere rijeigenschappen, een superzuinige motor en prestaties die zowel het milieu als de sportieve rijder meer dan tevreden stellen. Daarmee voldoet de nieuwe Swift 3-deurs volledig aan de eisen van deze tijd.

Compleet nieuwe Swift: meer dan compleet

Het sportieve, in stijlvol zwart uitgevoerde interieur van de nieuwe Suzuki Swift 3-deurs biedt ruim plaats aan vier volwassenen en hun bagage. De krachtbron van de 3-deurs, een 1.2-liter-benzinemotor met duovariabele kleptiming (VVT), combineert optimale prestaties met een laag brandstofverbruik en een geringe CO2-uitstoot. De nieuwe Swift 3-deurs is gekoppeld aan een soepele handgeschakelde versnellingsbak met vijf versnellingen.

Alle uitvoeringen voldoen aan de strenge Euro5-emissienorm en hebben het groene energielabel A. Voor zakelijk rijders valt de 3-deurs in het gunstige bijtellingstarief van 20%. De nieuwe Suzuki Swift 3-deurs is leverbaar in drie meer dan complete uitrustingsniveaus: Base, Comfort en Exclusive.