De nieuwe Suzuki Swift 5-deurs

De nieuwe Suzuki Swift 5-deurs is een ideale teamplayer met een stijlvol tenue en een sportieve inborst. Met een geoptimaliseerd ontwerp, nog betere rijeigenschappen, een superzuinige motor en sportieve prestaties biedt de nieuwe Swift 5-deurs meer Swift dan ooit!

Compleet nieuwe Swift: sportieve prestaties, groene labels

Het praktische en flexibele interieur is uitgevoerd in stijlvol zwart en biedt meer dan voldoende ruimte aan vijf volwassenen en hun bagage. De nieuwe Swift 5-deurs wordt aangedreven door een 1.2-liter-benzinemotor met duovariabele kleptiming (VVT). Deze krachtbron combineert sportieve prestaties met een laag brandstofverbruik en een geringe CO2-uitstoot.

Alle uitvoeringen voldoen aan de strenge Euro5-emissienorm en hebben het groene energielabel (A of B). Voor zakelijk rijders valt de 5-deurs in het gunstige 20%-bijtellingstarief. De nieuwe Suzuki Swift 5-deurs is leverbaar in drie meer dan complete uitrustingsniveaus: Comfort en Exclusive. Voor alle 5-deurs uitvoeringen is er keuze tussen een handgeschakelde versnellingsbak met vijf verzetten of een efficiënte viertrapsautomaat.