DS lite of DSi kopen?

Als je loopt in je lokale game te slaan en zeggen: “Ik wil graag een Nintendo DS te kopen,” de klerk zal vragen, “een DS Lite of een DSi?” Je wilt klaar te zijn met uw antwoord.

Hoewel de meeste Nintendo DS games zijn uitwisselbaar tussen de DS Lite en de DSi, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee. Deze lijst zal u helpen een keuze maken op basis van prijs en de functies van beide toestellen.

Merk op dat het eerste model van de Nintendo DS-vaak aangeduid als de “DS Phat” door de gaming community-is een beetje dikker is dan de DS Lite en heeft een kleinere screen, maar its kenmerken zijn verder identiek aan de DS Lite.

De DSi kan niet spelen Game Boy Advance-spellen.

De Nintendo DSi mist de cartridge slot dat de DS Lite backwards compatible met Game Boy Advance (GBA) spellen maakt. Dit betekent ook dat de DSi niet kunnen spelen van de DS Lite games die de sleuf voor bepaalde accessoires te gebruiken. Bijvoorbeeld, Guitar Hero: On Tour spelers vereist om een reeks van gekleurde toetsen stekker in de DS Lite cartridge-slot.

Geef een reactie