Duty Free – Bespaar geld met onze tips

Of u nu op zakenreis bent of gewoon op vakantie bent. Als u een geldige instapkaart hebt, kunt u winkelen in de Duty Free op de luchthaven en geld besparen. Wanneer en voor wie het goedkoper is, lees dan in onze post.

1. koop parfum, alcohol, tabak, etc. goedkoop

De kosten van parfums, alcohol, sigaretten en Co. zijn meestal niet de goederen zelf, maar de belastingen . U zult dit merken wanneer u per vliegtuig of veerboot reist en daar de prijzen vergelijkt. Op de veerboten, luchthavens en in het vliegtuig zelf kunt u al deze dingen vele malen goedkoper krijgen. Men vindt het leuk om te raken, omdat ieder van ons zijn specialiteiten heeft. Belastingvrije sigaretten zijn nu onderdeel van bijna elke reis en als je rookt, ben je zeker dat je bespaart op het kopen van sigaretten. Je hebt geen bezwaar tegen een koopje en zelfs de favoriete parfum is zondig duur in de winkel. Dat is de reden waarom veel van dergelijke mogelijkheden om te besparen meestal niet worden gemist.

2. Belastingvrije en reiswaarde

Belastingvrije winkels zijn voornamelijk te vinden in de wachtruimte op de luchthaven en op veerboten. Duty Free (Duits: belastingvrij, belastingvrij) heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot een zeer belangrijke afzetmarkt voor de parfumindustrie, de sterke drankindustrie en ook voor sigarettenfabrikanten. In 1999 vond de afschaffing van dergelijke belastingvrije winkels echter plaats binnen de EU. Dergelijke winkels worden nu Travel Value Shops genoemd. Het vergelijken van prijzen is echter nog steeds de moeite waard. Zelfs vandaag zijn deze winkels een zeer belangrijke bron van inkomsten voor koffie, thee, Toblerone en andere chocolaatjes. In Travel Value Shops worden de goederen aangeboden tegen dezelfde prijs als in Duty Free Shops en u kunt er nog steeds goedkoop winkelen .

3. Wachtende klanten zijn gericht

Als u naar landen reist die geen deel uitmaken van de EU, kunt u belastingvrij blijven winkelen. Winkelen binnen de EU is nog steeds mogelijk in Travel Value Shops. Dit is vooral de moeite waard met parfum . Zowel Duty Free als Travel Value zijn een zeer belangrijke afzetmarkt voor de industrie. Maar zelfs op luchthavens, in het vliegtuig en op veerboten zijn dergelijke winkels een zeer belangrijke bron van inkomsten. Wachtende passagiers worden steeds weer aangetrokken door de prachtig versierde ramen. Iedereen die de wachttijd verstandig wil verdrijven, kijkt eenmaal in dergelijke winkels rond.

4. Beste prijs – gebruik prijsvoordelen

De prijzen zijn in dergelijke winkels voor bijna alle producten aanzienlijk goedkoper dan in de Duitse detailhandel. Winkelen in dergelijke winkels op de luchthaven, in het vliegtuig of op de veerboot is de moeite waard. Uit een prijsvergelijking blijkt dat u als klant in Duty Free Shops of Travel Value Shops voor meer dan 90 procent van alle producten een prijsvoordeel hebt ten opzichte van de winkelprijs in Duitsland . Overigens kan het tegen een zo lage prijs worden gekocht omdat winkels op luchthavens, in het vliegtuig en op internationale veerboten geen douane, btw of accijnzen hoeven te betalen.

5. Het land met de hoogste omzet is Engeland

Het land met de hoogste omzet voor belastingvrije koopjes is Engeland en om een ​​heel eenvoudige reden: de prijzen voor sterke drank zijn erg hoog in Engeland. Gedistilleerde dranken hebben daarom een ​​zeer hoog aandeel daar. In Nederland zijn cosmetica en parfum goedkoper en genereren de meeste inkomsten. Luxe artikelen zijn redelijk geprijsd in Azië en de Arabische landen, waar ze het meest worden verkocht.

6. Neem wat dingen mee

Maar je reist niet constant rond in de wereldgeschiedenis en kunt deze goedkope dingen ook krijgen. Maar er is nog steeds een oplossing om goedkope dingen te krijgen van de Duty Free Shop of Travel Value Shop. Vraag vrienden, familie of kennissen die met het vliegtuig of de veerboot reizen om u na een prijsvergelijking uit de winkel te halen. U kunt dus goedkoop kopen, omdat u belastingvrij winkelt en zo de belasting ontwijkt. Met een of andere tip en truc kunt u zoveel geld besparen.