Facebook

Facebook en andere social networking websites kan erg verwarrend zijn voor degenen die nooit gebruik hebben gemaakt. Dus als je met vrienden en familie vragen dat u op Facebook, maar niet zeker weet waarom je moet Facebook gebruiken, blijven lezen.

Waarom Facebook?

Facebook kan worden beschouwd als uw startpagina op het internet. Het is een plek waar mensen kunnen gaan om te vertrekken u een bericht te bladeren door uw foto collecties, of zelfs chatten met je terwijl je online bent. Het kan een geweldige manier om in contact blijven met vrienden en familie, en zelfs op zoek te gaan naar vrienden die je niet hebt gesproken in jaren.

De Facebook “muur” is waar het allemaal gebeurt. Dit is waar je commentaar op wat u aan toe bent of delen van foto’s en voorwerpen met je vrienden te schrijven. U zult ook zien wat je vrienden en familie zijn posting op de muur, en iedereen op je vrienden lijst kan komen door en schrijf een commentaar op uw muur. Dus niet alleen is de Facebook muur een geweldige plek om iedereen te laten weten dat u bent terug van vakantie en na de reis foto’s, het is ook een plaats waar de gesprekken zijn gestart.

Facebook is uw online fotoalbum

Naast het bijhouden van vrienden en familie, Facebook is een geweldige plek om al die familie foto’s te uploaden. Normaal, je zou moeten zweep uit het foto-album zijn meer dan wanneer de mensen in het huis, maar deze te uploaden naar Facebook: de ouders kunnen op elk moment kijken naar hun kleinkinderen ze willen.

Facebook voor de lol, games en meer

Er is ook een veel meer dan alleen Facebooking post op de muur van uw vriend. U kunt online games spelen, zoals Mafia Wars waarbij u de steun van je vrienden te mobiliseren in het knock off van een bank of naar beneden te nemen een bendeleider. U kunt ook gebruik maken van Facebook-toepassingen in kaart te brengen wie je bent met betrekking tot op Facebook en zelfs chatten met familie en vrienden die online zijn.

Facebook voor bedrijven

U kunt ook gebruik maken van Facebook om in contact met collega’s en oud collega’s te houden op de werkplek te gaan netwerken. Het is een feit dat een van de beste manieren om een nieuwe baan te vinden is aan te bevelen bij een vriend, dus het bijhouden van zakelijke contacten heel belangrijk kan zijn.

Facebook voor het vinden van oude vrienden

Ooit afgevraagd wat er met je prom date? Of je beste vriend van de middelbare school? Met meer en meer mensen toetreden Facebook, is het steeds een geweldige plek om op zoek naar oude vrienden terug te krijgen en in contact.

Vergeet niet om langzaam te beginnen

Nu dat je weet wat alles wat je kunt doen met Facebook, de truc is om niet overweldigd door te proberen om alles tegelijk te doen. Begin langzaam door het sturen van vriend verzoeken om uw vrienden en familie en het lezen van wat up’s aan de muur. Zodra je wennen aan de interface, kunt u uw gebruik uit te breiden tot het uploaden van foto-albums, en vanaf daar gaan experimenteren met enkele van de keurige Facebook-toepassingen.

Geef een reactie