Fiat Panda géén BPM, géén wegenbelasting en 14% bijtelling

Fiat Panda zonder belastingDe Fiat Panda is nu praktischer dan ooit. Het is de ideale reisgenoot voor alle avonturen die het dagelijks leven te bieden heeft. De robuuste en multifunctionele Panda biedt niet alleen verrassend veel ruimte en comfort, maar beschikt over verbazingwekkend goede rijeigenschappen. Bovendien is hij nu nóg milieubewuster, dankzij de beschikbaarheid van Euro 5-motoren.

De Fiat Panda is in elk opzicht een opmerkelijke auto: hij is robuust en wendbaar, klein vanbuiten, maar ruim vanbinnen. Feitelijk behoort hij tot geen enkele bestaande klasse, maar vormt hij een klasse op zich.

Exterieur
De Panda is nu nóg mooier dankzij de nieuwe radiateurgrille die in de kleur van de carrosserie is gespoten, waardoor de elegante lijnen van de compacte Fiat nog beter tot hun recht komen. Van opzij gezien is de Panda net zo rank als een sedan: de boogvormige portierruiten vloeien subtiel over in de achterste zijruit en dit geeft de auto een onmiskenbare eigen stijl. Verder is het model thans uitgerust met nieuwe aluminiumkleurige dakrails en nieuwe buitenspiegels die de functionaliteit en elegantie extra onderstrepen. De achterzijde wordt gedomineerd door slanke, verticale achterlichten en een hoge, vierkante achterklep die de royale afmetingen en grote functionaliteit van de bagageruimte weerspiegelt. Het ‘patrijspoort’effect van de kleine derde zijruit onderstreept juist de vlotte en vrolijke uitstraling van de Panda.

Interieur
Voor het ruime en lichte interieur is er keuze uit een scala aan originele bekledingsstoffen die prettig aanvoelen en voor een behaaglijke ambiance zorgen. De stoffen zijn leverbaar in vier nieuwe kleuren: Grijs/Blauw, Grijs/Geel, Grijs/Barolo en Camel. Het dashboard is eveneens aangepast door een nieuwe lay-out van de instrumenten en de beschikbaarheid van enkele praktische high-tech voorzieningen die – geheel overeenkomstig de stijl van de Panda – gemakkelijk te bedienen zijn. Want bij de Panda blijft het rijplezier vooropstaan, ook als dat op een revolutionaire manier wordt beleefd.

Fiat Panda zonder BPMDe Panda is ook leverbaar in enkele speciale versies. Ontdek hier of deze misschien bij jou passen.

Panda 100HP
De Panda 100HP SPORT is de temperamentvolste versie van het gamma. Met zijn 1.4 16v-motor van 100 pk, speciale ‘Sport’-knop waarmee je de motor sneller op het gaspedaal kunt laten reageren, zijskirts, spoiler, lichtmetalen velgen met sportbanden, ruiten van donkergetint privacy-glas en schijfremmen rondom is het een echte wolf in schaapskleren. Het model is ook verkrijgbaar met een Pandemonium-set, bestaande uit: rode remklauwen, striping op de flanken plus chroomkleurige buitenspiegels en velgen.

Panda Natural Power
Dit is de meest milieubewuste versie, die is uitgerust met een dubbel brandstofsysteem. De motor kan zowel op aardgas als op benzine lopen. Hiermee combineert de Panda Natural Power ongeëvenaard rijplezier met optimaal respect voor het milieu dankzij lage uitlaatemissies en een spaarzaam brandstofverbruik. Het aardgassysteem is volkomen veilig en door zijn emissiearme motor mag de Panda Natural Power meestal ook op plaatsen komen die vanwege milieumaatregelen voor voertuigen met traditionele motoren zijn afgesloten. Bovendien beschikt het model over een grote actieradius en doordat de aardgastanks onder de vloer zijn aangebracht, is de oorspronkelijke bagageruimte intact gebleven.

Volgende Fiat modellen hebben Géén BPM, géén wegenbelasting en maar 14% bijtelling.
Fiat 500, de Panda 1.2, de Punto Evo MultiJet 85 of de Grande Punto Actual MultiJet 85.

Dankzij de schone motoren van Fiat betaalt u géén wegenbelasting en géén BPM op maar liefst vier modellen.
Bovendien zijn deze modellen erg zuinig, wat u ook nog eens een aanzienlijk aantal tankbeurten per jaar zal besparen.

Dit komt doordat Fiat compacte, efficiënte auto’s maakt, die de bestuurder maximaal rijplezier geven met minimaal gebruik van middelen en ruimte. En dankzij deze Less Is Genius-filosofie gaat u niet alleen heel verstandig om met het milieu, maar ook met uw portemonnee. Bovendien profiteert u van een aantrekkelijke financiering en een extra Tax Free Bonus.  Kijk op http://www.fiat.nl voor meer info

Fiat Panda prijzen: Van 7.595,00 Euro tot 13.995,00