Gewicht verliezen door het tellen van calorieën

Calorieën – weten hoe ze te vinden, hoe om ze te tellen en hoe ze te snijden, zijn de sleutel om gewicht te verliezen op je eigen. Calorie telling is eenvoudig en effectief. Dit artikel zal u helpen te begrijpen wat u moet weten over calorieën.

De eerste stap om gewicht te verliezen door het tellen van calorieën is om te begrijpen wat een calorie is en hoe het van toepassing is op uw gewicht. Een calorie is een meeteenheid voor dat de hoeveelheid energie die in een levensmiddel of drank maatregelen.

Uw lichaam gebruikt calorische energie om alles uit te voeren elementaire biologische functies te typen op uw toetsenbord of joggen rond het blok. We hebben allemaal een bepaalde calorie-eis die nodig zijn om onze huidige gewicht te handhaven; als je eet minder – of verbranden meer – calorieën dan dat, zul je uiteindelijk afvallen. Dit heet een calorie-tekort. Een goede vuistregel is dat een calorie-tekort van 3500 calorieën leidt tot een gewichtsverlies van ongeveer een pond.

Er zijn verschillende manieren om het aantal calorieën te bepalen die u nodig heeft elke dag in om je gewicht te handhaven.

Er is iets genaamd de Harris-Benedict formule die een wiskundige formule gebruikt om je calorieën te bepalen op basis van uw behoeften geslacht, gewicht en activiteitsniveau, het resultaat is bekend als uw Basal Metabolic Rate. De Amerikaanse regering geeft een grafiek van de dagelijkse calorie behoeften voorgesteld als onderdeel van de My Pyramid.gov website. Bovendien, calorieverbruik Plus kunt u het type in uw gewicht, activiteitenniveau en doelstellingen van het gewichtsverlies en ontvang calorie-inname aanbevelingen wanneer u zich aanmeldt voor een gratis account.

Als je eenmaal weet is het aantal calorieën je nodig hebt om uw gewicht te behouden, kunt u uw eigen calorische doelen voor het verliezen van gewicht. Het is aan jou hoeveel calorieën je gesneden uit uw dagelijkse voeding. Vergeet niet, het duurt een calorie tekort van 3500 calorieën voor u om een pond te verliezen. De meeste mensen vinden het gemakkelijkste en meest effectieve te snijden tussen de 250 en 500 calorieën per dag. Pas op voor het snijden calorieën te laag (minder dan 1.200) dit te doen kan uw gezondheid in gevaar brengen.

De volgende stap in het tellen van calorieën is om te leren hoe een levensmiddel etiket te lezen op de calorische waarde van voedingsmiddelen en dranken, of het aantal calorieën te vinden voor het object met een andere methode, zoals het gebruik van uw computer te identificeren.

De producten die u koopt in de winkel hebben een etiket op hen riep het Voedingscentrum Feiten label. Hier vindt u veel informatie over voedingswaarde van de voedingsmiddelen de inhoud, met inbegrip van het totaal aantal calorieën per portie. De calorieën zijn gelegen net onder de dikke zwarte lijn en de woorden “Bedrag per portie”. Het is belangrijk dat u ook de porties vermelding op het etiket, dat is gelegen op de top, net onder de “Nutrition Facts” post noot.

U kunt ook gebruik maken van calorietelling Plus te zoeken naar de voedingswaarde-informatie voor vele verschillende soorten voedingsmiddelen, met inbegrip van levensmiddelen restaurant, gratis.

Bovendien, voedselproducenten, fast food restaurants, en andere restaurantketens vaak de calorie-informatie voor hun voedsel geplaatst in de eetkamer, in een brochure, of op hun website.

Portie Maten en Calorieën tellen

Controle over de porties is de belangrijkste stap van calorieën tellen. U moet beginnen met het meten van uw voedsel, gebaseerd op portiegrootte om succesvol te tellen calorieën. Bijvoorbeeld, als een aardappel chips merk heeft 120 calorieën per portie, maar je eet recht uit de zak, hoe kun je onmogelijk weten hoeveel calorieën je hebt verbruikt? Vasthouden aan de genoemde porties is de sleutel tot het bijhouden van uw calorie-inname.

De eenvoudigste manier om te beginnen aan uw porties track te kopen en gebruik maken van een eenvoudige maatbeker. Veel voedingsmiddelen zoals granen en deegwaren worden gemeten door de 1 / 2 kopje of beker. Fluid ounce, zoals een dranken, kan ook worden gemeten met een maatbeker. Sommige voedingsmiddelen, zoals pindakaas, pannenkoek siroop, jam of worden gemeten door de eetlepel. Een paar voedingsmiddelen, zoals margarine stick, kan moeilijk te meten met een lepel; een portie van margarine, bijvoorbeeld, kan worden gemeten met behulp van de “heerser” die op de verpakking van het product.

Ander voedsel zal dienen als “x aantal segmenten list” of “x stuks” een dergelijke Deli vlees of snoep, waar u heerlijk kunt tellen het aantal stuks dat een portie te maken.

Sommige voedingsmiddelen lijst met een gewicht, zoals een ounce, als een dienst, die het gebruik van een keuken schaal vereist. Als u echter zoeken naar dat hetzelfde voedsel op een calorie-database, zoals calorieverbruik Plus, kunt u vinden van een alternatieve vorm van de meting wordt verricht, zoals bekers of “gedeelte van de verpakking.”

Ten slotte, veel levensmiddelen zijn verkrijgbaar in “portie” grootte pakketten. Dit betekent dat je al het voedsel in de verpakking te eten voor het genoemde aantal calorieën. Het is belangrijk dat u niet uit van een pakket is een portie. Kijk op de voedingswaarde van het pakket en vind de label “porties per pakket” of “porties per container” sectie. Als het zegt “1”, dan hoeft u niet te meten of het voedsel te tellen naar uw calorie-inname te leren kennen.

Geef een reactie