Goedkope Last minute vakanties

goedkope last minute vakantiesLast minute vakanties

Goedkoop op vakantie, dat willen we natuurlijk allemaal. Nederlanders zijn dol op leuke prijsjes en dit is natuurlijk helemaal het geval als het om vakanties gaat. Daarom vind je hier informatie over één van de goedkoopste manieren om op vakantie te gaan: de last minute.

Goedkope last minutes

Last minutes zijn goedkope reizen, maar wanneer is een last minute nu zeker goedkoper dan andere vakantiesoorten? Lees hier waar je op moet letten om een super goedkope last minute vinden.

Een last minute heet natuurlijk niet voor niets zo. Boek een last minute dus ook op het laatste moment, want pas dan is de prijs van de vakantie echt gezakt tot het laagst mogelijke bedrag. Met het laatste moment wordt hier zo’n vier tot zes weken voor vertrek bedoeld. Reisaanbieders laten de prijs pas dan tot het minimum zakken, omdat dat altijd nog meer oplevert dan een onverkochte reis.

Daarnaast is de kans groter dat er reizen overblijven naar populaire oorden. Ga er dus niet vanuit dat een exclusieve reis naar een land als Zimbabwe ooit als goedkope last minute aangeboden zal worden. Bij populaire bestemmingen moet je denken aan plaatsen in Turkije, op de Griekse eilanden, Egypte en Spanje.

Tot slot moet je rekening houden met de periode waarin je wilt vertrekken, Last minutes zijn het goedkoopst in rustige periodes. In het hoogseizoen (juli en augustus) is de kans klein dat je een voordelige last minute zult vinden, omdat dan de meeste vakanties geboekt worden. Er zal dan weinig overblijven. In de maanden buiten het hoogseizoen kun je genieten van voordelige last minutes.