Griekse eilanden

Tal van belangrijke sites zoals Olympia, Sparta en Argos zijn ingebed in prachtige landschap van de Peloponnesos, het grote schiereiland in het zuidoostelijk deel van Griekenland. Hier de recreant alle oude tracks voor mountainbiken op de vele eilandjes met zandstranden, grote plaatsen, hoge bergen en afgelegen dorpen wordt aangeboden. Dus gevarieerd het landschap, zodat de Grieken zelf even gastvrij Laat u inspireren door dit geweldige land en breng je vakantie in Griekenland.

Het eiland Karpathos, tussen Kreta en Rhodos is de thuisbasis van een zeer heuvelachtige groene valleien landschap. Verschillende tradities op dit eiland zijn nog steeds bewaard in hun oorspronkelijke karakter. Prachtige stranden en uitnodigende baaien bieden een onvergetelijke vakantie.

Beroemd om zijn milde klimaat en de prachtige stranden, de Middellandse Zee eiland Kos was in vroeger tijden als een drijvende tuin. Verschillende vormen van watersport enthousiaste toeristen per jaar, die ook veel surfers. Het voormalige huis van Hippocrates heeft vele historische bezienswaardigheden van de vele tijdperken.

Corfu is het noordelijkste van de Ionische Eilanden hield in haar oude charme en originele karakter. Het bezoeken waard is de hoofdstad van het eiland, Kerkira, het culturele centrum van het eiland, met zijn Venetiaanse fort in twee havens, de brede boulevards en grote pleinen.

De zuidelijkste en grootste eiland van Griekenland, Kreta is ook beïnvloed door de Venetiaanse architectuur. In het warme Zuid-Afrikaanse, vakantiegangers verlaten baaien en de langste kloof van Europa. Heuvels met olijf-, citrus-en bananenplantages bepalen het prachtige landschap. Diverse Minoan sites zoals Knossos en Malia zijn hier in Kreta.

Onder de vele facetten van de kleine Cycladische eiland Mykonos behoren tot de windmolens, in de typische Cycladische stijl, de witte huizen met blauwe koepels en sierlijke kerken. Sommige kloosters en archeologische sites bieden de mogelijkheid voor een dagtocht. Het nachtleven van de hoofdstad van Mykonos is heel spannend.

Lesbos, de derde grootste Griekse eiland heeft bergen, hete bronnen, uitstekende stranden, olijfbomen, dichte dennenbossen en de traditionele kerken en kloosters. De meest gastvrije bevolking van de dorpen hebben nog steeds hun natuurlijke karakter behouden.

De 35 meter hoge kolos van Rhodos was een van de zeven wonderen van de wereld, die stond op het grootste eiland van de Dodekanesos. Oude sites, interessante musea, zandstranden met gegarandeerde zon, surfen en duiken zorg in afgelegen baaien voor een verscheidenheid van opties vakantie. Is geschikt voor wandelen het heuvelachtige landschap eiland uitstekend.

Geef een reactie