Heerlijke en gezonde hapjes voor de tv

Een avond op de bank tv-kijken is een leuke ontspanning na een drukke dag. Serie, sporten of film zullen worden aangeboden, de ontspanning is niet lang op zich wachten. Voor veel kijkers is een lekkere snack, zoals chips, noten of chocolade voor een groot tv-avond. Het kan spannend zijn voor een film of een sportevenement om samen te komen wat calorieën. Wie wil nemen moet beter afzien van deze snoepjes. Maar er zijn alternatieven voor de calorierijke snacks.

Noten, chips en chocolade zijn de meest populaire snacks, helaas, de calorie. Tijdens een spannende film wordt snel opgegeten een zak chips en je niet vaak gebeuren als het kon. Onbewust nemen we in de zak net wanneer is een spannende scène en aan het eind is de zak leeg is en door de manier waarop, 600 calorieën gegeten. Dat dit opstijgen op de lange termijn niet bevorderlijk is, kunt u zich voorstellen. Wie zou het niet opgeven van de goodies moeten kijken voor een aantal calorieën snacks.

Als u denkt dat we nu een lage-calorie-chips hebben, zal teleurgesteld worden op de keper beschouwd. Zeker, er zijn vetarme chips, maar ook deze hebben niet veel vet en calorieën. Een vergelijking van de gegevens is de moeite waard, zelfs als op het eerste gezicht, minder vet.

Wat is het alternatief voor chips? Velen maken hun eigen chips. Gewoon Schil de aardappels en snijd ze in plakjes, leg op een bakplaat met zout, peper, chili en zou paprika en bruin op 180 graden. Toegang is niet zo chips maar je kunt met geen spijt. Een ander alternatief is zelfgemaakte popcorn. Zonder vet in de pan gekookt, zout of zoet, ze zijn laag in calorieën. Om gebruik te maken absoluut geen popcorn en klaar voor de magnetron popcorn. Dit is hoe leuk uit.

De calorieën snack is natuurlijk rauwe groenten. Aangezien u kunt niet fout gaan, gewoon wassen, knippen en eten kleine. Wie eet graag een kruidenkaas. Voor groenten moet je voorzichtig zijn, omdat van de vrucht suikergehalte, maar dat is beter dan chocolade en snacks Co Deze geven ons veel vitamines en voedsel in overvloed, ideaal gewichtsverlies.

Als je wilt eten van noten kan een kleine portie eten. Hoewel noten hebben een veel calorieën, maar geven ons waardevolle B-vitamines en plantaardige vetten. Maar is dat genoeg voorzorgsmaatregelen, een handvol. Neem verse, ongezouten noten.