HTC Desire HD

HTC Desire HDHTC Desire HD heeft een slimme zoom functie dat automatisch de tekst en foto’s aanpast zodat het beter op je scherm past, plus een super snelle 1Ghz processor die jou online overal brengt in een seconden. Omdat het internet zich aan jou moet aanpassen, niet andersom

Voorbij zijn de dagen van het scheel kijken door een te klein scherm en alle belangrijke details missen. Nu kun je met de HTC Desire HD ervaren hoe geweldig surfen is op een groot 4,3 inch scherm. Met extra features als super scherpe tekst, heldere foto’s en levendige video’s. De HTC Desire HD is gemaakt om jou favoriete websites, YouTube clips en Facebook foto’s te tot leven te brengen.

Sommige momenten wil je nooit meer vergeten. Dus leg deze momenten vast met de HTC Desire HD high definition videocamera. Dan herbeleef je deel elk detail in HD op jouw TV, lang nadat de herinneringen zijn vervaagd.

Raak jij ook zo gefrustreerd wanneer een kaart te lang bezig is met downloaden en jij een afslag mist? Of dat je telefoon afgaat en je navigatie uitvalt? Nog zo’n goed idee, downloadbare kaarten die opgeslagen zijn in je telefoon en erbij pakken zodra je ze nodig hebt. En wanneer je gebeld wordt tijdens het navigeren, blijft de kaart op je beeldscherm.
HTC Desire HD

Wanneer het scherm van de HTC Desire HD nog niet groot genoeg is voor jou, deel dan je foto’s en video’s op een groter scherm. Stream ze dan draadloos, direct naar jou DLNA TV met DNLA connectie.

Staat je telefoon op stil en je weet niet waar hij is, dan helpen wij jou hem te vinden. Ga online en laat hem afgaan vanuit onze HTCSense.com beveiligde web portal. Als jij je telefoon kwijt raakt, ga je online en vergrendel je de telefoon. Je maakt een backup van al je contacten en smsjes en je kunt zelfs een bericht instellen op je home screen in waarin je vraagt hem terug te brengen.

Sommige telefoons kunnen geen video’s afspelen. Niet de HTC Desire HD. Met Adobe® Flash® Player 10.1 speelt het video’s en animaties af zodat jij het internet kan zien zoals het hoort.

De HTC Desire HD synchroniseert met Google Reader, zodat je op de hoogte blijft van het nieuws van al jouw favoriete sites en blogs op één plek. Dus of je nu op kantoor bent, thuis, of weg van beide, op de hoogte blijven is heel gemakkelijk. Wanneer je aan het surfen bent op je telefoon, laat de HTC Desire HD een RSS icoontje zien waarmee je een website kan toevoegen aan je reader. Alles wat je moet doen is erop tikken om toe te voegen.

Jij opent toch ook niet maar één pagina per keer op je computer? Waarom dan wel op je telefoon? Open meerdere pagina’s tegelijkertijd en surf erop los.

De bioscoop in je broekzak
Met zijn heldere 4,3 inch scherm en Dolby Mobile en SRS audio, maakt de HTC Desire HD van elke dag een feestje. Bekijk een Hollywood blockbuster in de bus. Vertoon je eigen gemaakte video’s tijdens je lunch. Omdat je met de HTC Desire HD waar je ook bent, altijd in de bioscoop bent.

YouTube™ player
Met‘s werelds favoriete videosite beschikbaar onder één knop, heb je altijd iets te kijken.

Raak nooit meer de weg kwijt
Met de gratis te downloaden kaart, hoef je nooit meer te wachten op het laden van een kaart. HTC Desire HD draait de kaart zelfs zo dat die gelijk loopt met de manier waarop jij de weg ziet. Als je nog steeds de weg niet kunt vinden, zal de vriendelijke stem van GoogleMapsTM navigatie je bij elke bocht of afslag helpen.

Mozart of Motorhead
We hebben allemaal een andere muziek smaak. Laat de HTC Desire HD jou helpen om alles uit je telefoon te halen. Maak een playlist, stel je favoriete liedje in als ringtone, breid je muziekcollectie uit met geweldige muziek apps, en luister naar al je muziek in overweldigende Dolby Mobile en SRS audio.

Een telefoon die goed is voor je hersenen
Natuurlijk brengt de HTC Desire HD jou alles waar je naar op zoek bent op het web in een paar seconden. Maar dat is niet alles, je kunt vele applicatie toevoegen die jouw hersenen sneller laat werken.

Verken je wereld en verder
HTC Desire HD is gemaakt om te ontdekken. Met ingebouwde GPS en ontelbare apps kun je steeds nieuwe dingen ontdekken zoals de sterren in de lucht en de route die je nam in het park. Er zijn geen beperkingen
http://www.htc.com