HTC Smart

HTC SmartPersonaliseer jouw HTC Smart met onze widgets en zet belangrijke content op jouw homescreen. Met de decors kun je verschillende profielen instellen voor werk, privé of tijdens het reizen.

Met de HTC Smart is alle communicatie georganiseerd per persoon, niet per applicatie. Wat betekent dat al jouw smsjes, telefoontjes, emails en Facebook© updates opgeslagen worden bij de persoon in kwestie.

Met Friend Stream, kun je al de Facebook© updates en tweets van je vrienden in één oogopslag zien. En wanneer je jouw profiel update, kan dat ook in één keer.

HTC Sense is a holistic experience based on putting you at the centre – by simply making things work the way they should.

Tik het scherm aan en verander het uitzicht naar landscape mode voor een betere browse ervaring.  En met twee tikken op het scherm vergroot en pas je de tekst aan zodat het makkelijker te lezen is.

Sla jouw muziek collectie op, op de SD card, blader naar je muziek kijkend naar artiest of album, of shuffle en maak jouw eigen afspeellijst.

HTC SmartLeg de belangrijkste momenten in het leven vast met de 3 megapixel camera met flitser. Voeg kleureffecten toe en deel je foto’s via  email, MMS of upload de foto’s direct naar Facebook©.

De HTC Smart heeft de tools die jouw leven makkelijker maken. Hou je agenda up to date met de kalender en  weet zeker dat je niet te laat komt op een meeting met de makkelijk te gebruiken alarm klok

Wanneer je vrije tijd hebt, wil je misschien luisteren naar jouw favoriete radiozender. De HTC Smart heeft ook te gekke games zoals Memory die jouw bezig houden tot  je weer aan het werk gaat.

SPECIFICATIES:

Processor

300 MHz
Geheugen

ROM: 256 MB
RAM: 256 MB

Uitbreidbaar geheugen:

    * microSD™ memory card (SD 2.0 compatible)

Aansluitingen

    * 3.5 mm stereo audio jack
    * HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB 2.0)

Multimedia

Audio ondersteunende formaten:

    * .aac, .amr, .qcp, .mid, .m4a, .mp3, .wma, .wav

Video ondersteunende formaten:

    * .mp4, .3gp, .3g2, .m4v

Netwerk1

HSDPA/WCDMA:

    * Europa/Azië:2100 MHz
    * Tot 384 kbps up-link en 3.6 Mbps down-link snelheden

Quad-band GSM/GPRS/EDGE

    * 850/900/1800/1900 MHz

Besturingssysteem

Brew® Mobile Platform
Batterij2

Batterij: Oplaadbare Lithium-ion polymeer batterij

Capaciteit: 1100 mAh

Spreektijd:

    * WCDMA: Tot 370 minuten voor
    * GSM: Tot 450 minuten voor

Standby tijd:

    * WCDMA: Tot 600 uur voor
    * GSM: Tot 450 uur voor

Camera

    * 3.0 megapixel kleurencamera
    * Vaste focus
    * Flitser

Bluetooth®

    * Bluetooth 2.0 met Enhanced Data Rate
    * A2DP voor draadloos stereo headset