LG DP1W mediaplayer

Speel al je mediabestanden probleemloos en in de hoogste kwaliteit af met de DP1W mediaplayer van LG.

Beeld en geluid van formaat
Via de Full HD HDMI-aansluiting worden films en fotos haarscherp op jouw tv getoond. Geniet van beeld en geluid in de hoogst mogelijke kwaliteit. Met de optische uitgang voor 5.1 of DTS voor surroundgeluid word je altijd omringd door de beste geluidservaring voor films of muziek.

Multimediabestanden
De DP1W speelt je mediabestanden probleemloos af. Zelfs ISO en FLAC bestanden kunnen worden weergegeven. Speel bestanden af van een usb-stick of externe harddisk via de usb-poort. Wat ook kan is de DP1W verbinden met je thuisnetwerk. Zo scrol je eenvoudig door de bestanden van je laptop, pc of NAS. Doordat de DP1W is uitgerust met wi-fi, speel je al je multimediabestanden direct op televisie af. En dat allemaal via netwerk, wi-fi, harde schijf of usb-stick.

Gebruiksvriendelijk
De grote iconen en de duidelijke, gebruiksvriendelijke menustructuur zorgen ervoor dat de DP1W enorm gemakkelijk te bedienen is. De handige, aanraakgevoelige knoppen aan de bovenkant en de handzame afstandsbediening maken deze mediaplayer helemaal compleet.

DLNA
DLNA – Digital Living Network Alliance – maakt elektronica in huis een stuk gebruiksvriendelijker. Want zeg nou zelf: elektronische apparatuur dat niet op elkaar past leidt tot ergernis. Maar niet met DNLA. Deze technologie maakt het mogelijk dat producten en componenten merk-onafhankelijk met elkaar kunnen communiceren. DNLA brengt orde in de chaos zonder dat het ingewikkeld wordt.
Kijk op lg.nl voor meer info