Mede8er MED500X Mediaspeler

Met de Mede8er MED500X Mediaspeler geniet u van al uw digitale foto’s, muziek en films in Full HD kwaliteit.

Deze  mediaspeler is eenvoudig te voorzien van een harde schijf tot wel 2 TB om zo grote hoeveelheden media centraal op te kunnen slaan. De speler is simpel in gebruik, en heeft een zeer  overzichtelijke gebruikersinterface, waardoor uw media uiterst toegankelijk is voor iedereen in het gezin. De Mede8er is onderscheidend door unieke functies waaronder de VideoWall, Watch Movie indicator en  FolderLock .

Met de meegeleverde en uiterst duidelijke  afstandsbediening wordt het bedienen van de Mede8er een koud kunstje. Ook tijdens het afspelen van uw video’s kunt u éénvoudig navigeren en extra functies activeren zonder een blik te hoeven te geven op uw afstandsbediening. Zelfs tijdens het afspelen van DVD/BluRay bestanden kunt u de navigatieknoppen  gebruiken voor operationele functies zoals vooruitspoelen, terugspoelen, pauze, stop, volume omhoog en volume omlaag, ondertitelkeuze, audiokeuze en veel meer.

In tegenstelling tot de meeste Realtek gebaseerde spelers, heeft Mede8er eigen firmware ontwikkelaars, met een Nederlandse inbreng waardoor zij veel beter kunnen inspelen op de wensen van u, de gebruiker. De Mede8er ondersteund volledig de allerlaatste MKV-H264 codec waardoor u verzekerd bent van een perfecte kwaliteit bij een acceptabele bestandsgrote. Last but not least, Mede8er geeft maar liefst 5 jaar garantie aan de consument, en heeft zijn Europese support afdeling in Nederland zitten, welke bereikbaar is per e-mail en via een gratis 0800 nummer.