Mio Spirit 575 Europa Plus

Mio Spirit 575 Europa PlusDe combinatie van de ergonomische aantrekkingskracht en de indrukwekkende functies van de Spirit 575 creëren een nieuwe standaard voor satellietnavigatie.

IQ Routes verzamelt informatie van andere bestuurders om verkeersproblemen te vermijden en een optimale rit te garanderen. Samen met de functie LearnMe™ leert de Spirit 575 zo na verloop van tijd uw rijstijl kennen, zodat het traject kan worden gekozen dat het meest bij u past.

En dan hebben we het nog niet over de essentiële verkeersinformatie en de duidelijke 3D Junction Views, die van dit systeem een droomoplossing maken voor elke bestuurder.

Meest Recente Kaart Garantie
Kopen met zekerheid. Als u een navigatietoestel van Mio koopt en er komen nieuwe kaarten beschikbaar binnen 30 dagen na uw aankoop, dan kunt u uw kaarten gratis updaten.

IQ Routes-capaciteit betekent dat elke rit maximaal wordt geoptimaliseerd. Het programma verzamelt informatie van talloze andere bestuurders en plant uw route op basis van hun situatie, waardoor u op elke rit kunt anticiperen op verkeersproblemen.

4,7 inch superbreedbeeldscherm
De Mio Spirit 575 Full Europe + TMC heeft een prachtig nieuw 4,7 inch (11,9 cm) superbreedbeeldscherm.

Alles nog gemakkelijker vinden
Bovendien kunt u nu nog beter uit de voeten met de Moov Spirit omdat u kunt zoeken op trefwoorden. U typt de eerste letters van een straatnaam, plaats of Point of Interest en het voorspellende toetsenbord gaat al zoeken in de interne database van de Moov. U krijgt dan een lijstje met handige opties waaruit u kunt kiezen.

Zeer toegankelijk
Met de Mio Spirit 575 Full Europe + TMC wordt navigeren nog makkelijker! Met het moderne, lichtgewicht systeem en het duidelijke QuickStart™-menu van Spirit vindt u de plaats van bestemming sneller en betrouwbaarder dan ooit.

QuickSpell™-toetsenbord
Win tijd met Mio’s QuickSpell-toetsenbord. Tijdens het tikken worden automatisch suggesties voorgesteld voor uw bestemming of locatie. Deze slimme functie leidt tot minder fouten, zodat u snel en efficiënt aan uw rit kunt beginnen.

LearnMe™
Dankzij deze uitzonderlijke functie zal uw Mio Mio Spirit 575 Full Europe + TMC volledig afgestemd worden op uw rijstijl. Na verloop van tijd leert het programma uw voorkeuren kennen om routes te plannen die passen bij de manier waarop u graag rijdt.

Het verkeer voorblijven
Vertraging en verkeersopstoppingen vermijden. De Mio Spirit 575 Full Europe + TMC is uitgerust met de allernieuwste Traffic-technologie en geeft u verkeersinformatie in real-time zodat u altijd weet wat u te wachten staat.

Uw grenzen kennen
De reeds geïnstalleerde locaties van flitspalen helpen u om niet te hard te rijden. Als u te hard gaat of een flitspaal nadert, krijgt u een optische en verbale waarschuwing zodat u tijd heeft om op een veilige manier snelheid te verminderen. De Mio Spirit 575 Full Europe + TMC kan ook de maximale snelheid aangeven voor de weg waarop u rijdt, waardoor u veiliger gaat rijden.

Een nieuwe benadering van rijbaanbegeleiding
Dankzij de rijbaanbegeleiding van de Mio Spirit 575 Full Europe + TMC rijdt u altijd op de juiste baan om een afslag te nemen. Handig op wegen die tegenwoordig alleen maar drukker worden. De Spirit-software omvat ook realistische weergaven van knooppunten in 3D die overeenkomen met grote verkeersborden. Zo heeft u meer tijd om te begrijpen wat u kunt verwachten als u een afslag of kruispunt nadert.
Specificatie Overzicht

Geheugen
Intern Ram-geheugen: 128MB SDRAM
Intern Rom-geheugen: 2GB
Grootte Harde schijf: n/a
Geheugenkaart mogelijk: Micro SD

Processor
Processortype: Samsung 2450
Kloksnelheid Processor: 400Mhz

Navigatiehardware
Gps-chipset: SiRFstar III met InstantFixII
Gps-kanalen: 20
Aansluiting Externe Antenne: nee
Tmc: ja

Batterij
Batterytype: Oplaadbare geïntegreerde Li-ION
Batterijcapaciteit: 720mAh
Vervangbare batterij: nee, ingebouwde

Beeldscherm
Aanraakscherm: ja
Kleurenscherm: ja
Resolutie Beeldscherm: 480 x 272
Omvang Beeldscherm: 4.7″
Oriëntatie: Liggend

Bijgeleverde kaarten Mio Spirit 575 Europa Plus
Volledige Europa (44 landen): Andorra, België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, San Marino, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Vaticaanstad, Zweden, Zwitserland; Albanië, Bosnië en Herzegovina, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Roemenië, Servië, Wit-Rusland  (Connector Road Network).
Kijk op Mio.com voor meer info