NETGEAR Stora – Eenvoudig te bedienen thuisnetwerk

Eindelijk, een apparaat dat netwerkopslag, streaming en remote-access betaalbaar en gemakkelijk maakt. Stora maakt netwerkopslag simpel.

Sla op een veilige en een simpele manier al uw belangrijke data op. Denk hierbij niet alleen aan de waardevolle babyfoto’s en trouwfoto’s, maar ook aan al uw muziek en filmbestanden. De Stora sluit u aan op uw router, zodat deze direct zichtbaar wordt in uw eigen netwerk. Met behulp van de gebruiksinterface op www.MyStora.com heeft u waar dan ook via een PC/laptop, smartphone/iPhone of ander netwerkapparatuur direct toegang tot al uw data. Wanneer u hier twee harde schijven in plaatst zorgt dit voor een optimale beveiliging, de data zal gespiegeld worden zodat deze nooit verloren gaat.

Veilig
NETGEAR Stora bewaart, streamt en deelt je muziek, films, foto’s en data op een veilige manier via je thuisnetwerk. Zoals jij het wil. Deel fotoalbums met familie en vrienden. Upload foto’s en stuur ze naar Facebook met een paar klikken. Automatische backup van PC’s en Macs zonder zorgen. NETGEAR Stora is te voorzien van een tweede harddisk om de eerste te spiegelen, zonder uitschakelen, voor nog meer veiligheid voor je digitale leven.

Specificaties

Centraliseer al je digitale media (video, muziek, foto’s) in een enkele, veilige locatie.
Snel, stijlvol, eenvoudige en logische browser-interface met ingebouwde mediaspeler.
Deel foto en video albums met vrienden en familie over het internet.
Bescherm je waardevolle documenten door ze te backuppen – gebruik een tweede disk als extra ‘mirror’ (Mirror betekend letterlijk Spiegel, de tweede disk zal een kopie worden van de eerste disk zodat de data altijd veilig is).
Verwissel de harddisk zonder gereedschap in enkele minuten.