Ontharing

Schoon geschoren of Schnauzer? Kaal of getrimd? We geven tips voor ontharing en zeggen hoe het moet en je omgaan met gezichts-en lichaamshaar.

Iedere Nederlandse vrouw onder 24 jaar gebruiken elke dag scheermes om te scheren. Op de tweede plaats is het droog scheren, dat is makkelijk met regelmatig gebruik. Voor het dagelijks leven van sommige vrouwen om een deel van een epilator of wax verwijderen, roven uit het haar met de wortel. Werkt als een gek, maar in het resultaat is vrij lang, met sterke haren, maar behoorlijk pijnlijk …

En dan zijn er de chemische epilator, dat is ongeveer toegepast als schuim een paar minuten nodig om het haar uit de huid: een goed alternatief voor ontharen nieuwkomers te verdelen. Relatief nieuw zijn betekent vertragen haargroei. Voor jongens die dagelijks toe te passen crème is niet precies in de wieg, zijn ze echter geen optie. Zij moeten proberen te Suikerpaste. Maar niet alleen hoe, maar vooral waar mannen en vrouwen moeten gescheiden van hun haar zijn?

Vrouwen baard en wenkbrauwen

Bleken weglasern recht?

Er zijn vrouwen met een snor, zelfs als men ze zelden ziet. Vooral het zuiden van vrouwen vaak lijden omdat ze zijn behaard, voor het grootste deel sterker en donkerder dan blondines. Ze hebben meestal het getroffen gebied duidelijk op chemisch, maar maakt op lange termijn Blondierungscreme gevoelige gezichtshuid, puistjes en roodheid zijn de resultaten. Daarom raden we waxen of laser. Hier, de haren onder de huid met licht energie permanent verwijderd.

Wenkbrauw en tepel

Pluk of scheren?

Niet alleen mannen hebben een toupetje op de borst, maar ook vrouwen neigen. In dergelijke gevallen alleen het gebied rond de tepels is besmet met kleine haartjes. De ruck verdwijnen in no-time met de pincet, die ook kan worden geplaatst wenkbrauwen in goede vorm. Grondige tot het punt dat het door oosterse Fadenzupfmethode aangeboden in het selecteren Schoonheidssalons (vanaf € 6, bijvoorbeeld www.adameve-hamburg.de). Dunne katoenen draden zijn gewikkeld rond elk van de haren en trok al snel uit elkaar, met het haar wordt verwijderd bij de wortel en kan niet meer kijken. Je moet haar wenkbrauwen scheren door de manier, omdat het knippen de haren pas uit, in plaats van ontworteling. Deze lelijke stoppels snel aan het licht komen.

Lang, kort of uit?

Niet alleen het seizoen brengt vrouwen om de huid te scheiden van supporters in de bikinilijn. De bedgenoot ook een rol speelt, krijgt hij uiteindelijk deze intieme ruimte van de vaak gezien. Waarom zou deze plek speciaal worden ingericht. In het beste manier om dit alles te doen wat weg, want dat is op dit moment hoog op de trend barometer van de wassende en schoonheidssalons. In de haren in het genitale gebied volledig verwijderd worden met heet kaarsvet. Is alleen wat sterke zenuwen. Het hele ding is in feite niet geheel pijnloos, maar beschikt over ten minste vier weken en ook maakt de huid heel zacht. Toch moet u dan een zorg lotion om de behandelde gebieden. Met speciale artikelen, kunt u ook gebruik maken van de epilator om haar te verwijderen in de bikinilijn.

Aan de armen en onder

Lichter of verwijderen?

Zelfs als u niet bevalt, maar er zijn nog genoeg vrouwen die durven met okselhaar op straat. Voor hen, wederom een herinnering: haren onder de armen zijn niet gepast voor een stijl-bewuste vrouw. Ze ofwel epileerde behandeld met wax, geschoren, nat of droog. De nat scheren is vrij goed te doen, omdat naast de dode huidcellen te verwijderen, terwijl het droog scheren is niet zo grondig. Wie heeft haar op zijn onderarm, kan deze ook verwijderen, of bleken ontharen room met. Echter, hier zijn uitgesloten door de chemische stoffen allergieën niet helemaal.

Poten

Nat scheren of epileren?

Als een vrouw wil meer mooie haarloze benen, dat ze zelf niet over op het scheerapparaat. De handset met een hoofd vol van roterende pincetten, het creëert een snel, gemakkelijk en vrijwel pijnloos in te pakken al haar haar en scheuren. Zelfs bij 0,5 millimeter krijgt het apparaat aan het haar greep in de wortel. Tot vier weken rust en dan de haren groeien terug fijner. Na het epileren, voelt de huid glad, zelfs, want de manier waarop deze methode is bereikt of een peeling effect op de huid.

Voor mannen:

Schouders, rug en schaamstreek

Schouders

Alles wat uit of laat groeien?

De moderne mens is gewoon esthetische zonder okselhaar. Dus weg ermee. Het bereidt voor het scheren van de huid met preshave of scheerschuim en neemt zij vervolgens zijn beste Body Shaver of hij veegt alles weg met een ontharingsmiddel crème. De applicatie is in de ware pijn, maar bevat chemische stoffen die allergische reacties kan veroorzaken en irritatie. Het is daarom alleen geschikt voor de gevoelige huid. Bovendien is het lichaam dan, helaas voor chemische geuren, die alleen kan worden veranderd door een douche.
Warm of koud was?

Haar op de rug en de schouders zijn gewoon walgelijk en hebben te gaan. Aangezien de mannen is bekend dat ze zeer betaalmiddel zijn, zal zij de voorkeur geven aan het haar te verwijderen met een scheermes. Echter, met het oog op langer verblijf haarloos, ook zij moet lijden, en vrienden maken met warme was of Kaltwachsstreifen. In deze methoden het haar moeten worden aangepakt bij de wortel en gescheurd. Harsen is meer comfortabel omdat de warmte opent de poriën en de haren kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Klinkt nog steeds pijnlijk zijn – en het is! Maar hoe meer je het doet, hoe zwakker de pijn. Een rijke bodylotion met Aloë Vera wordt gebruikt om de huid te kalmeren.

Knip of helemaal weg?

Wie wil untenrum geen haren, die kunnen worden geschoren of volledig het schaamhaar te verwijderen met warm was. Er zijn waxen en cosmetische studio, gespecialiseerd in het genitale gebied en hoe een dergelijke behandeling moet worden uitgevoerd, zodat ze zich zo comfortabel mogelijk als de klant

Baard en kale kop

Knip of helemaal weg?

Volgens een enquête in opdracht van Forsa Brown van vorig jaar 74 procent van de vrouwen geconfronteerd met een kaalgeschoren mannen aantrekkelijker vinden. Maar de trend is om een volle baard en kan heel sexy. Dus, vingers uit de buurt van het scherpe mes en track voor de trimmer. Welke is beschikbaar in diverse uitvoeringen voor droog scheren, of met 3 – en 5-mm-essays. Als dat teveel moeite, te kijken naar een Turkse kapper. Mei zijn baard met een scherp mes een redelijk goede clip vrije hand. Mocht het nodig zijn, branden ze perfect met de lichtere haren op de oren en neus haar. Klinkt wreed, maar de mannen merken er nauwelijks iets, en wat de vrouwen zal dit gezicht liefde. Wie wil zich te ontdoen van alle na de baard en snor, die ooit zijn huid voor te bereiden op het haar: De bouw van de haren is aanbevolen voor droog scheren van een pre-shave product. Bij scheren, is het haar doorweekt met scheerschuim en elimineert zo glad en zonder bloedvergieten.

Nat of droog scheren?

Wie gedwongen topless draagt, die voor de stoppels zou moeten nemen. Want als de individuele haren aan het licht gekomen, heeft een kaal hoofd van onverzorgde snel. Contrast, grondig nat scheren helpt in twee-tot drie-daagse ritme. Iedereen die dat wil een kaal hoofd, die zijn haren kunnen scheren met een elektrische kapper in de gewenste lengte korte stoppels. Belangrijk bij de zorg is kaal dan, omdat de hoofdhuid heeft regelmatig moisturizer en zonwering met name – in ieder seizoen! Zelfs wanneer het buiten koud is, de UV-straling zonnebrand veroorzaken.

Geef een reactie