Philips Ambilight

Philips biedt voor filmliefhebbers het unieke Ambilight.

Licht dat rond om de TV wordt geprojecteerd en de kleuren van het beeld volgt maakt het scherm groter.
Ambilight bestaat het uit segmenten energiezuinige LED modules achter de TV die licht om de TV en op de rand projecteren.
Ambiligt volgt nauwkeurig de kleuren op het beeld, de snelheid van de kleurveranderingen stemt u in een handomdraai af op uw eigen voorkeuren. Sneller of rexaxder, vergeet de omgeving en laat u meeslepen door de meest overrompelende kijkerevaring in uw eigen stoel. Philips Ambiligt brengt films echt tot leven.

Laat films tot leven komen met Ambilight
Voeg met Ambilight een nieuwe dimensie toe aan uw kijkgenot. Vanaf de achterkant van het scherm wordt een gloed op de wand geprojecteerd die past bij het beeld op het scherm en dit op deze manier vergroot. Het resultaat is een overweldigende kijkervaring.

Ambilight en de kleur van de muur
De boeiende ervaringen met Ambilight zijn niet afhankelijk van de kleur van de kamerwand. U geeft eenvoudigweg de kleur van de wand op in het TV-menu, waarna Ambilight automatisch op de juiste weergave wordt ingesteld.

Ambilight Spectra 2:
Met dit 2-zijdige Ambilight wordt de wand achter de TV vanuit twee kanten verlicht met kleuren die passen bij het beeld. Hierdoor lijkt het beeld groter.

Ambilight Spectra 3:
Ambilight Spectra 3 verlicht het beeld aan drie zijden en verlegt daarmee de grenzen van uw kijkgenot.

Philips Ambiliht TV’s:
Cinema 21-9 LCD-TV
Aurea serie Philips PFL9903 en PFL9904
– 9000 LED serie
– 8000 LED serie Philips PFL8605
– 7000 LED serie  Philips PFL 7605