PlayStation Move

Innovatie, betrokkenheid, Fantasie. Games zullen nooit meer hetzelfde zijn. Welkom bij Play Station Move.

Met de Play Station Move bewegingscontroller beschik je over ongelooflijke precisie en controle voor een baanbrekende game ervaring. Dankzij de combinatie van geavanceerde bewegingsdetectors en de Play Station Eye camera worden al je acties meteen zeer nauwkeurig en in fantastiach high definition op het scherm weergegeven.

Bewegingsgevoeligheid is zo nog spectaculairder geworden en daardoor ligt er nu een hele nieuwe wereld aan geweldige gameplay voor je open.
Play Station Move zwartLaat jezelf meeslepen in de vernieuwendste games ooit ontworpen dankzij de PlayStation Move bewegingscontroller. De PlayStation Move bewegingscontroller is jouw toegang tot een unieke spelbeleving.

PlayStation Move bestaat uit twee besturingselementen die het controleren van zowel eenvoudige als complexe handelingen van personages en objecten binnen een game in een handomdraai mogelijk maken. De bewegingsgevoelige PlayStation 3-besturing bestaat uit een PlayStation Move-controller die je in de hand houdt en de visuele registratie van bewegingen door de PlayStation Eye-camera. Door de controller op een intuïtieve manier heen en weer te zwaaien en andere bewegingen uit te voeren, worden je handelingen direct vertaald naar de spelwereld. De camera detecteert je positie binnen de ruimte en berekent je afstand tot het beeldscherm, zodat een vlijmscherpe 3D-analyse van beweging, richting en snelheid gemaakt en verwerkt kan worden.

Uiterst accuraat
Dit gehele proces verloopt bliksemsnel en zonder enige voor het menselijke oog waarneembare vertraging (latency). Aangezien de bewegingen 1-op-1 plaatsvinden, wordt de speler al na enkele seconden in de spelwereld gezogen. Door de zeer nauwkeurige bewegingsregistratie is PlayStation Move als enige controller ter wereld in staat om naast voor de hand liggende bewegingen ook ingewikkelde handelingen te verwerken. Hierdoor wordt het mogelijk om bijvoorbeeld complexe shootergames te spelen zoals nooit tevoren. PlayStation Move bindt door zijn uiteenlopende toepassingsmogelijkheden dus niet uitstuitend een casual- en partypubliek aan zich, maar is evenzeer in staat om de veeleisendste hardcoregamers te bekoren.