Samsung C6800 LED-TV

De nieuwste generatie slanke (2,39 cm) LED-TV series 6 van Samsung is voorzien van de HyperReal Engine in combinatie met 100 Hz Motion Plus. De widgets van Internet@TV geven toegang tot talrijke internetservices en Personal Video Recording (via USB) biedt volledig geïntrigeerde opname mogelijkheden.

Sluit een USB stick of externe harde schijf via USB aan op uw TV en neem uw favoriete HD-TV programma’s op die u ontvangt via de ingebouwde DVB-C, DVB-T of DVB-S tuner. Met deze volledig geïntrigeerde recorder kunt u gemakkelijk pauzeren en ‘time shiften’ en uw favoriete programma’s kunt u gemakkelijk programmeren in EPG.
Met All Share bent u altijd op de hoogte.

Met uw Samsung HD-tv is het niet moeilijk om uw talent met de wereld te delen… of in ieder geval met uw familie. Zet uw films, muziek en foto’s over vanaf uw pc of vanaf uw mobiele toestel. Draadloos en moeiteloos. U kunt zelfs meerdere pc’s aansluiten. Wie zegt dat u connecties nodig hebt om op tv te komen?

Iedereen kan wel zeggen dat hij de meest heldere beeldkwaliteit heeft. Maar alleen bij Full HD 1 080 p ziet u twee keer zoveel details en een twee keer zo hoge resolutie als bij een reguliere HD-tv. Het biedt verbluffend warme kleuren en levendige details. Het corrigeert zelfs de fouten van Standard Definition. Het is zeker niet de HD van uw vader.
Zorgeloos genieten van uw home theater-systeem. Met Anynet+ kan alles met één druk op de knop worden geregeld voor alle compatibele Samsung audio- en videoapparaten aangesloten via HDMI. Eén druk op de knop volstaat; in plaats van een tafel vol afstandsbedieningen.

Nog nooit hebben snelle animaties of speciale effecten er zo soepel uitgezien als met Auto Motion Plus 100 Hz technologie. Door actieframes te analyseren en uit te breiden zorgt Auto Motion Plus 100 Hz ervoor dat niets in een vage flits aan u voorbijgaat. De speciale effecten zijn duidelijker. De bewegingen zijn soepeler. Sport is scherper. En de kijker zit meer dan ooit aan zijn scherm gekluisterd.

Het is voor elk tv-scherm een uitdaging om realistische beelden weer te geven via kleur en licht. Onze Wide Color Enhancer Pro kan die uitdaging aan. Nadat iedere pixel is geanalyseerd, wordt deze tot zijn driedimensionale limiet uitgetrokken. Wat u vervolgens ziet, zijn de warmste, meest realistische kleuren die u ooit hebt gezien – op een tv, uiteraard.

Samsung wordt nog steeds geïnspireerd door de schoonheid die we in de natuur vinden. En die ziet u terug in onze nieuwste HD-tv‘s. Iedere serie vertegenwoordigt verschillende elementen van de natuur – Metallic Sensation, Mystic Earth, Stone Black, Rhythmic Lines en Sierra. En de ingehouden kleurschakeringen veranderen, al naar gelang de kijkhoek en de omgeving. Onze Samsung HD-tv’s zijn ultraslank en prachtig ontworpen; de essentie van schoonheid.

Verbeterde weergave van zwart met Low Haze. Door optimalisatie van de lichtfasen en verhoging van de transparantieverhouding in Ultra Clear Panel is de nieuwe Samsung full HD-tv in staat de reflectie van buitenlicht te reduceren en het contrast te vergroten.

Wilt u graag dat uw standaard dvd’s er net zo goed uitzien als Blu-ray discs? Geen probleem. Wij hebben BD Wise gecreëerd, een functie die u vindt op Samsung dvd- en Blu-Ray-spelers die, in combinatie met een HDMI-kabel, automatisch de optimale resolutie voor uw discs detecteert, en die uw Samsung HD-tv op de juiste manier instelt. Zo hoeft u zich niet met de instellingen bezig te houden en hebt u meer tijd over om gewoon te genieten van uw prachtige films.

U hebt slechts één kabel nodig om uw tv aan te sluiten op uw andere audio- en videobronnen. Dankzij onze HDMI-sleuf kunt u allerlei inhoud importeren zonder dat u hoeft te comprimeren. Dus ook foto’s en video’s van uw digitale camcorder en multimedia-pc. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om alles te bekijken op een HD-breedbeeldscherm.

Nu hebt u geen excuus meer om al die prachtige digitale foto’s en films op uw camera te laten staan. U hebt alleen een USB 2.0 movie-verbindingskabel nodig bij de Samsung-HD-tv. Sluit hem aan en u kunt onmiddellijk afspelen, opslaan of verwijderen.
U kunt hem zelfs voor uw muziekverzameling gebruiken. Dus nu is het altijd showtime!

Een soepel en helder beeld verschijnt niet altijd zomaar. Daarom zijn veel van onze nieuwe HD-tv’s uitgerust met een digitale ruisfilter. Wanneer u een minder dan perfect beeld hebt in een gebied met slechte ontvangst, reduceert deze filter de analoge ruis die gedurende het zenden wordt veroorzaakt ─ hierdoor worden heldere beelden en scherpe details gereproduceerd en krijgen beelden hun oorspronkelijke schoonheid weer terug.

Oneindig veel entertainment met Internet@tv.
De exclusieve Internet@tv- technologie van Samsung opent meer werelden dan u zich kunt voorstellen. En het wordt allemaal op een groot, helder scherm gepresenteerd. Het legt moeiteloos verbinding met het internet en zorgt ervoor dat u kunt genieten van alles wat het internet te bieden heeft. Het is verrijkend en eenvoudig. Via de bijbehorende bibliotheek met toepassingen (Applications Library) van Samsung kunt u content ordenen, toevoegen en wissen. Veel modellen kennen zelfs de mogelijkheid om via internet videogesprekken te voeren. Dus bent u niet alleen verbonden met uw video’s, maar ook met uw mensen. Dompel uzelf onder in de onbeperkte mogelijkheden.

Samsung HD-tv’s zijn goed voor onze planeet—en voor onze ogen. Onze unieke Eco Sensor meet de lichtintensiteit in de kamer en kalibreert automatisch het helderheidsniveau van het beeld op het scherm. In een helder verlichte omgeving neemt de helderheid van het beeld toe en in een (half)donkere omgeving neemt de helderheid af. U verspilt dus geen energie aan een helder verlicht scherm, wanneer dit niet nodig is. Geniet van het beste beeld met een tv die zich bewust is van zijn omgeving.

Series    Series    6
Display  Ultra Clear Panel  Ja
Resolutie  1 920 x 1 080
Picture Engine  HyperReal Engine
Wide Color Enhancer Plus  Ja
Clear Motion Rate (Hz)  400
Audio  Dolby  Dolby Digital Plus / Dolby Pulse
SRS  SRS TheaterSound
dts 2.0 + Digital Out  Ja
Sound Output (RMS)  10 W x 2
Luidspreker type  Onderkant
Woofer  Ja
kenmerken  Samsung 3D  Nee
Anynet+ (HDMI-CEC)  Ja
Auto Channel Search  Ja
Automatische uitschakelfunctie  Ja
Auto Volume Leveler  Ja
BD Wise  Ja
Caption (Subtitle)  Ja
Clock & On/Off Timer  Ja
Allshare™ (Powerd by DLNA)  Ja
EPG  Ja
Game Mode  Ja
Internet@TV  Ja
Skype on Samsung TV  Nee
OSD Language  25 talen
Picture-In-Picture  1 Tuner PIP
Sleep Timer  Ja
USB  Film
WiFi Adaptor Support  Ja
Personal Video Recorder Ready  Ja
Time Shift  Ja
Still Picture  Nee
Channel List USB-Clone  Ja
Digital Noise Filter  Ja
Teletext (TTXT)  Ja
Wireless Remote Control  Ja
System  DTV Reception (DVB-T/T2/C/S2)  DVB – T / C / S2
DTV Tuner Built-in  Ja
MHP/ MHEG (version)  Nee
Input & Output  Audio Out L-R (Mini Jack)  Nee
Component In (Y/Pb/Pr)  1
Composite In (AV)  1 (regulier gebruik voor component audio in)
Digital Audio Out (Optical)  1
DVI Audio In (Mini Jack)  1 (regulier gebruik voor pc audio in)
Ethernet (LAN)  1
Headphone  1
HDMI  4
PC Audio In (Mini Jack)  1
PC In (D-sub)  1
RF In  2
RS232C (AV CONTROL)  Nee
USB  2
CI Slot  1
Scart  1
Ontwerp  Slim Type  Dun
Front Color  Grijs
Light Effect (Deco)  Nee
Stand Type  Vierkant
Swivel (Left/Right)  Ja
Eco  Eco Mark  Planet First
Eco Sensor  Ja
Voeding  AC 220 – 240 V 50 / 60 Hz
Power Consumption (Stand-by)  < 0,1 W
Peak Luminance Ratio  65%
Afmetingen  Set Size (WxHxD) with Stand  96,1 x 65 x 25,72 cm
Set Size (WxHxD) without Stand  96,1 x 58,5 x 2,99 cm
Gewicht  Set Weight without Stand  12,4 kg
Accessoires  3D Glasses  Nee
ANT- kabel  Nee
Batteries  Ja
Handleiding  Ja
Voedingskabel  Ja
Recharger (Remote Controller)  Nee
Afstandsbediening model  TM1060
Slim Gender Cable  1 component, 1 scart, 1 composiet
Ultra Slim Wall Mount Support  Ja
Vesa Wall Mount Support  Ja
Premium Remote Controller  Nee
Floor Stand Support  Ja