Samsung Diva S7070

Samsung Diva S7070De SAMSUNG Diva ademt glamour en verfijning. Gemaakt voor de echte Diva! Met de vrouwelijke fonts en thema’s kun je de SAMSUNG Diva personaliseren naar je eigen stijl. Met een 3 megapixel camera, chat en social networking mogelijkheden, kun je altijd en overal je sociaal actieve levensstijl bijhouden. En dankzij de verscheidene SOS-functies kan de SAMSUNG Diva jou redden uit oncomfortabele en mogelijk risicovolle situaties. Een veilig gevoel!

De SAMSUNG Diva heeft een 3,2 megapixel camera met geweldige functies, zoals een ingebouwd bewerkingsprogramma waarmee je je foto’s nog mooier maakt. Met het beauty-effect retoucheer je portretten, terwijl het lomo-effect de kleuren verrijkt en gewone snapshots verandert in artistieke opnamen

Samsung Diva S7070Van de parelwitte afwerking tot het reliëf aan de achterkant en het rookkristal van de diamantvormige knop aan de voorkant, de SAMSUNG Diva ademt glamour en verfijning. Ieder detail aan de SAMSUNG Diva is vervaardigd met de echte fashionista in gedachten. De perfecte invulling van je eigen sublieme gevoel voor design.

Om je sociaal actieve levensstijl bij te kunnen houden, is de SAMSUNG Diva uitgerust met uitgebreide contactmogelijkheden voor je favoriete social networks als Hyves, Facebook en MySpace. Upload direct je foto’s naar je profiel. En dankzij meldingen op het scherm weet je meteen wanneer er nieuwe informatie op je social networks staat. Je kan zelfs via al je berichtendiensten tegelijk chatten. Contact houden was nog nooit zo makkelijk!

Gebruik de vrouwgerichte thema’s en lettertypes om de bediening van je SAMSUNG Diva een eigen gezicht te geven in je persoonlijke stijl. Creëer je eigen startschermen voor werk, privé of sport. Ieder met een eigen achtergrond en mobile widgets die direct toegang geven tot je favoriete toepassingen.

Samsung Diva S7070De Samsung Diva kan jou redden uit onprettige en risicovolle situaties. Maak bijvoorbeeld gebruik van de functie SOS-berichten. In geval van nood kun je met één druk op de knop ongemerkt een SOS-bericht versturen naar van tevoren ingestelde ontvangers. Met zulke geavanceerde features op je telefoon loop je met een veilig gevoel over straat.