Samsung Wave

Samsung WaveZien is geloven bij de Samsung Wave. Want deze telefoon heeft als eerste ter wereld een Super AMOLED display, dat een ongeëvenaarde full HD kijkervaring op een smartphone biedt. En wil je je drukke sociale leven perfect onder controle houden? De Social Hub applicatie brengt naadloos al je e-mail-, instant messaging- en social network-services bij elkaar zodat je waar dan ook op de hoogte blijft van alle updates van je vrienden die bv op Facebook of Twitter actief zijn. Of download tal van handige of leuke applicaties, zoals bv de Buienradar applicatie, uit de Samsung Apps applicatiewinkel. De Samsung Wave is niet zomaar een smartphone.

Met de Samsung Wave kun je waar dan ook je drukke sociale leven perfect onder controle houden. De ingebouwde Social Hub applicatie brengt naadloos alle e-mail-, instant messaging- en social network-services bij elkaar. De Samsung Social Hub is de snelste manier om waar dan ook op de hoogte te blijven van updates van je vrienden bij sociale netwerken. Bij aankoop van de Samsung Wave krijg je nu 1 jaar Social Hub premium cadeau. De Premium versie biedt push-technologie, zodat je op elk moment van de dag updates ontvangt van je vrienden.
Samsung WaveDe Samsung Wave heeft een prachtig en slank gestroomlijnde body. Het is de eerste smartphone ter wereld met een Super AMOLED display, dat een ongeëvenaarde full HD kijkervaring biedt. Een buitengewoon levendig en kleurrijk beeld. Super AMOLED geeft helderder en scherper beeld en reflecteert minder dankzij het AMOLED OnCell display. Met een vrije kijkhoek en supersnelle responstijden bekijk je foto’s en video’s op de Samsung Wave in een superieure beeldkwaliteit. Bovendien verbruikt deze technologie weinig energie. Met de anti-smudge-technologie zijn vette vingerafdrukken verleden tijd. De Samsung Wave laat je verbazen…

De Samsung Wave is de eerste smartphone die gebruik maakt van het open mobiele platform bada van Samsung. Met Samsung’s bada platform kun je tal van gratis en betaalde applicaties uit de applicatiewinkel Samsung Apps downloaden zoals games, navigatietools, sociale netwerken, e-books, gezondheids- en lifestyle-applicaties.
De Samsung Wave heeft een Dolfin Internetbrowser die speciaal ontworpen is om snel over websites te surfen. Bekijk tot 5 websites tegelijk. Gemakkelijk in- en uitzoomen? Met de multitouch functionaliteit is dat geen probleem. Tevens ondersteunt deze browser flash video zodat je ook online video’s kunt bekijken voor een nog betere internetervaring. En dankzij WiFi en HSDPA verbindingen heb je waar dan ook razendsnel internet. De Samsung Wave biedt een geheel nieuwe internet ervaring!
De multi-codec support van DivX- en Xvid-formaten maken van de Samsung Wave een bioscoop op zakformaat. Ook heeft de Wave HD video-decodeer- en opnamemogelijkheden om video’s op te slaan, te delen en te bekijken. Muziekliefhebbers kunnen het startscherm omzetten naar een intuïtieve mediaplayer. En maak je graag foto’s? Met de 5 megapixel camera met ingebouwde flitser leg je alle momenten voor altijd haarscherp vast. De Samsung Wave is je persoonlijke entertainment system.
Samsung WaveDe Samsung Wave is uitgerust met een 1 GHz processor. 3D-, grafische en videobestanden die veel geheugen vergen, verschijnen scherp en helder in beeld. Gebruik zonder problemen ook meerdere applicaties tegelijk. Dankzij TouchWiz 3.0 biedt de Samsung Wave een ongekende intuïtieve gebruikservaring, inclusief nieuwe features, zoals sweep interactie. Uniek aan TouchWiz 3.0 is dat je sneller door je toestel kunt navigeren met minder handelingen. Via het Quick Panel bepaal je tot welke applicaties je direct toegang wilt hebben.