Sharp LE820 LED TV

De nieuwe Sharp AQUOS LED LCD TV’s met Quattron-technologie zijn uitgerust met vier kleurenpixels in plaats van drie! Door de toevoeging van een vierde, gele kleur subpixel, is Sharp in staat om:

Nog meer kleuren te reproduceren
De nieuwe Quattron-technologie heeft een groter kleurenbereik waardoor het aantal kleuren wordt verhoogd van 1 miljoen naar maar liefst 1 miljard! Dit zorgt voor een nooit eerder vertoonde beeldkwaliteit.

De resolutie van het scherm met 33% te verhogen!

Door het toevoegen van een vierde pixelkleur in de nieuwe AQUOS LED LCD TV’s wordt de resolutie van het LCD-paneel verhoogd met 33%. Hierdoor ontstaan er beelden met meer detail en nóg vloeiendere beelden.

Het laagste energieverbruik in de markt te realiseren!!

De nieuwe Quattron-modellen verbruiken nog minder energie en zijn tot wel 20% zuiniger dan LED TV’s van de concurrentie!  Dit komt doordat het kleurenfilter de lichtsterkte met 20% verhoogd. Hierdoor is het mogelijk de LED- achtergrondverlichting te dimmen zonder dat de helderheid van het beeld aangetast wordt.

Bovendien zorgt de 100Hz-technologie voor soepele en vloeiende beelden. De 820 serie heeft een  ingebouwde time-shift functie, waardoor u geen moment meer hoeft te missen van uw favoriete tv programma. Het toestel heeft tevens een mediaspeler en ruim voldoende aansluitingen voor randapparatuur. Door de ingebouwde subwoofer is het geluid van de nieuwe Quattron-modellen beduidend beter.

– Full HD X-gen panel met Quattron Technologie (1920 x 1080 x 4)
– HD tuner (DVB-T / DVB-C), MPEG2 / MPEG4 H.264
– Slanke LCD TV met edge LED backlight
– Mega contrast
– 100Hz E-Motion met dejuddering
– Media player via USB of thuisnetwerk (DLNA)
– Time shift functie voor max 150min SD of max 60min HD video

Geef een reactie