Sony 3D TV’s

Sony 3D tvSony brengt de hoge kwaliteit van 3D zoals die u in de 3D bioscopen ziet naar de huiskamer! Sony 3D TV’s maken gebruik van de nieuwste geacanceerde beeld- en geluidstechnologieen voor spetterend FULL HD 3D Home Entertainment. Hieronder de acht belangrijkste technologieen op een rij waarmee Sony andere televisie merken een stap voor is.

U wordt vollledig ondergedompeld in een overweldigende 3D-wereld in Full HD 1080p. Sony 3D tv’s werken met een methode waarbij frames afwisselend worden weergegeven. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat het linker-en rechteroog beurtelings verschillende Full HD-beelden te zien krijgen en levert een haarscherp, levensecht 3D-beeld.

Beleef een 3D ervaring die zo echt aanvoelt dat het lijkt alsof u midden in de actie zit. Belangrijk bij 3D televisietoestellen is dat het beeld niet inboelt aan scherpte door overspraak. Dit betekent dat het beeld  voor het ene oog het direct daaropvolgende beeld voor  het andere oog niet mag overlappen. Anders ontstaat er een soort dubbel beeld. Sony gebruikt High Speed Precision om overspraak te vermijden. Deze technologie minimaliseert het risico op overlapping en zorgt ervoor dat elk oog een scherp, helder beeld te zien krigt voor een verbluffende, levensechte beeldweergave.

Uw favoriete TV programma’s, sportwedstrijden, films en games spatten van het scherm dankzij Sony 3D technologie met LED versterking voor het helderste 3D beeld ooit. In tegenstelling tot conventionele LCD-TV’s versterken de 3D HD TV’s van Sony de uitvoer van elke LED.

Sony 3D TV’s in combinatie met degeavanceerde Active Shutter bril zijn zo ontwordpen dat alle externe lichtinvallen buiten worden gehouden en zorgt zo voor een nog betere 3D ervaring met een minimum aan flikkering. De active Shutter bril is trouwens zo ontworpen dat ze aangepast kunnen worden aan elke gezichtsvorm.

De extra krachtige infrarode transmitter zorgt voor een superbrede kijkhoek van 120 graden, zodat niemand van uw vrienden of gezinsleden ook maar een seconde van de actie hoeft te missen. Een ander voordeel hiervan is dat de Active Shutter bril een betrouwbaar, stabiele signaal ontvangt, zodat uw kijkplezier niet wordt verstoord door binnenverlichting. Hou er rekening mee dat het 3D effect varieert afhankelijk van het soort beelden die worden bekeken. De waarneming van het 3D effect kan verschillen van persoon tot persoon.

U kan ook bestaande 2D beelden met gesimuleerd 3D effect bekijken. Met 1 druk op de 3D knop op de afstandsbedieneing worden tweedimeincionele beelden via een geavanceerd algoritme omgezet in een gesimuleerd 3D beeld, bedoeld als extra entartainmentfunctie.

Game mode PS3

Deze unieke Dony technologie levert een optimale beeldkwaliteit voor PS3 games. Ingenieurs hebben de PS3 helemaal afgesteld op 3D televisies van Sony voor de perfecte 3D weergave. Dit betekent dat 3D TV’S van Sony garant staan voor de beste 3D weergave met de PS3. Daarnaast bieden de 3D tv’s van Sony ook hetzelfde bedieningsgemak, met de gelijke XMB menu als in de PS3.

Uiteraard kunt u op alle Sony 3D TV’s  ook gewoon televisie kijken zonder bril zoals u gewend bent, en natuurlijk met de beste beeldkwaliteit die u van Sony gewend bent.

 
Sony 3d tv modellen:
– Sony NX710 en Sony NX810
Sony HX800
Sony HX900
Sony LX900