Sony Alpha A55 Spiegelreflexcamera

Sony Alpha A55 voorkantHet is december cadeaumaand en dat betekent weer veel gezellige momenten met familie en vrienden. Om deze momenten vast te leggen hebben we nu het perfecte december cadeau: de Sony Alpha 55 fotocamera.

De Alpha 55, uitgerust met de gloednieuwe Translucent Mirror-technolgie, is bekroond met de veelgeprezen EISA Award. Niet voor niets: deze camera is buitengewoon snel (10 beelden per secondes), schiet briljante panoramafoto’s (ook in 3D), filmt met autofocus in full HD en levert superieure fotokwaliteit bij slechte lichtomstandigheden.

Ondanks zijn hoge technologische niveau is de camera erg makkelijk te bedienen. Handig zijn de hulpmeldingen, die uitleggen waar bepaalde instellingen en functies voor zijn. Ken je de camera eenmaal, dan schakel je die meldingen uit. Al met al is dit ‘dé wannahave’ waarmee jij gezien wilt worden!Sony A55

Sony Alpha A55 Spiegelreflexcamera video review

Spiegelreflexcamera

Een spiegelreflexcamera is een digitale camera waarbij de beeldsensor achter een spiegel is verborgen. Deze spiegel weerkaatst het licht via een prisma naar de zoeker, zodat in de zoeker altijd precies het beeld is te zien zoals dat ook op de beeldsensor valt zodra u de foto maakt.
Kijk op Sony.nl voor meer info