Sony Ericsson Cedar

Sony Ericsson CedarJe hebt een vergadering vanmiddag? Check je dagboek. Waar zijn de kinderen mee bezig? Een SMS verzenden. De Cedar™ GreenHeart™-telefoon houdt je in contact. En dichter bij alles wat je leuk vindt.

Wie is er? Wie is online? Kom erachter. Veeg door je apps in de Widget Manager. Facebook™. Twitter™. MySpace™. Stap erin met een enkele klik.
Overzetten vanaf je oude telefoon* is gemakkelijk. Sla het op de SD-kaart op en stop het in de Cedar™. Houd het veilig door je kalender en contacten online op te slaan via Sony Ericsson Sync. * Overzetten werkt bij S40 en S60-telefoons.


Werken of spelen? Blijf in contact. Gebruik Cedar™ als modem met je laptop. Check je postvak IN. Verstuur een paar snelle woorden via sms naar een vriend. Je blijft in contact als je dat wilt.

Sony Ericsson Cedar
Laat je apparaten met elkaar communiceren. Verbinden via Bluetooth™. Of Micro USB. Rocken? Plug je hoofdtelefoon in de 3,5 mm aansluiting.
Hoe zag ‘t leven eruit voor Facebook™? Met de Cedar™ kun je alle statusupdates en nieuwsfeeds krijgen die je wilt. Zelfs als je niet achter je pc zit.
Ingebouwde camera met displayzoeker, speciale menu’s en directe interactie met geïntegreerde imaging- en messaging-functies
Gedachtenprikkelende uitspraken. Een woordje van de wijze man. Die geweldige song die je net hebt gehoord, en waarover je info hebt gekregen via TrackID™. Laat je vrienden – en ach waarom niet de hele wereld! – – het weten via Twitter™.

Sony Ericsson Cedar

Je dacht net aan iets en je krijgt het niet meer uit je hoofd? Plug de Cedar™ in je laptop, ga online en ervaar een supersnelle verbinding. Je Cedar™ fungeert als een 3G modem.

 
Push-e-mail
E-mail rechtstreeks op je gsm, net als op je eigen computer. Berichten worden bij aankomst direct naar je telefoon gezonden.
 
HSDPA – echt snel downloaden
Geniet van mobiel internet met breedbandsnelheid op je telefoon. Download grote bestanden en e-mailbijlagen in ogenblikken. Bekijk internetsites en nieuwsfeeds binnen een paar seconden op je display. HSDPA is de betere UMTS.