Sony Ericsson Xperia X10 mini

Hoe gaat het? Zeg ‘t tegen iedereen op de makkelijke manier. Van een superkleine, superslimme telefoon ontworpen om he alles te laten doen met slechts één hand. Van vier hoeken die je kunt aanpassen zoals je wilt.
Sony Ericsson Xperia X10 mini

Druk? Doe nog veel meer. Je hebt maar één hand nodig om je telefoon te gebruiken. Ga naar welke app je maar wilt. Via de vier hoeken op je beginscherm. Een geniet van een kopje koffie verkeerd in de andere. En dan afspelen, luisteren, mailen, tweeten. Met een druk van een duim. Op een telefoon die echt lekker past.

Wat vind je het leukst? Facebook? YouTube? Muziek? Maak de vier hoeken van je beginscherm van jezelf met geweldige entertainment en je favoriete apps van Android Market™. Veeg met je duim door de widgets die je wilt men plaats ze in het midden van je beginscherm.

Sony Ericsson Xperia X10 mini

Je gaat uit? Even chillen? Kies uit meer dan 100.000 apps op Android Market™. Download ze gewoon rechtstreeks naar je telefoon. Laat je entertainen door de nieuwste YouTube™-clips of blijf in contact met instant e-mail en je favoriete sociale netwerken. De Google™-browser en 3G zorgen voor supersnelle internettoegang. Navigeer met Google Maps™. En beleef een snelle, one-touch-toegang tot je Music Player – en alle leuke dingen die je kunt wensen.

Met één druk naar alles
Wat maakt je leven makkelijk? Zet wat je wilt waar je wilt – in welke hoek je maar wilt. E-mail rechtsboven? Facebook™ linksonder? Veeg gewoon het touchscreen met je duim om te navigeren naar waar je wilt – of om het nummer te kiezen op het virtuele toetsenblok. Op een telefoon die perfect in je handpalm past.

Sony Ericsson Xperia X10 mini

Zorg dat het van jou wordt
Je onmisbare navigatieprogramma? Je muziek? Een nieuwssite? Jij kiest wat belangrijk voor je is. Bepaal wat er in de vier hoeken van je scherm komt. Wijzig het wanneer je maar wilt. Je wilt meer gemak? Voeg een widget toe en heb ‘t binnen handbereik, in het midden van het scherm.

Timescape™ – ontmoet je vrienden
Met Sony Ericsson Timescape™ komt al je communicatie op één plaats samen. Facebook™, Twitter™, sms’jes, gemiste oproepen – alles bij elkaar, zodat je niet allerlei verschillende applicaties hoeft te openen om te zien wat er gebeurt.

Alles van overal
Al je communicatie met vrienden via het telefoonboek. Alle artiestinfo die je wilt via de muziekplayer. Gewoon even de Infinite Button aanraken en je krijgt het allemaal. Meteen.

Facebook™. De mensen van je leven – in je telefoon
Wat is erop? Lees. Zie. Deel. Je foto’s, berichten, opmerkingen. Upload foto’s. Wijzig je profiel. Op Facebook™, rechtstreeks vanaf je telefoon.

Entertainment voor jou
Wat hebben we vandaag? Hip hop beats of Bach? Een kaskraker of een undergroundfilm? Sluit je favoriete hoofdtelefoon aan en geniet van de muziek via de 3,5 mm aansluiting. En voor het kijkplezier is er dat grote 3″ scherm.

Zeg het met een tweet
Gedachtenprikkelende uitspraken. Een woordje van de wijze man. Die geweldige song die je net hebt gehoord, en waarover je info hebt gekregen via TrackID™. Laat je vrienden – en ach waarom niet de hele wereld! – – het weten via Twitter™.

Je kiest – Android Market™
Je gaat uit? Aan ‘t onderzoeken? Of alleen maar aan ‘t chillen? Download elke applicatie die je wilt van Android Market™ en pas je Xperia™ X10 mini zo aan, dat hij helemaal van jou wordt.

Android™ = Google™ apps
Je Xperia™ X10 mini is gebaseerd op het Android™-platform. Geniet van de kracht en de mogelijkheden van de en in en je Google™-applicaties – Google Search™, Google Talk™, Gmail™, YouTube™, Google ™ Maps en Android Market™. Daarnaast kun je video’s rechtstreeks vanaf je camera-app uploaden naar YouTube™.

Doe het allemaal. Tegelijk.
Luisteren. Browsen. De hoogste scoren halen. Alles tegelijk. Schakel tussen apps en geniet van wat je wilt. Het probleemloze multitasken.