Sony Ericsson Xperia X8

Zie het succes Chat met je matties Xperia™ X8 voor voortdurend entertainment Oneindig. Eén-hands-navigatie: tik op een van de vier hoeken op het touchscreen om een van je favorieten te krijgen.

Sony Ericsson Xperia X8

Wat vind je leuk? Gedenkwaardige momenten met vrienden? Haarmode in popvideo’s van de 80’s? Geweldige goals? Pak het allemaal. En meer. Van PlayNow™ en YouTube™ .

Al je communicatie met een persoon op in één overzicht. Tweets. Berichten. Status updates Facebook™ Timescape™ houdt het allemaal up-to-date. En op de goede volgorde.

Hoe zag ‘t leven eruit voor Facebook™? Met de Xperia™ X8 kun je alle statusupdates en nieuwsfeeds krijgen die je wilt. Of kun je zien wie er nog meer online is en lekker chatten.

Sony Ericsson Xperia X8 2

Met Sony Ericsson Timescape™ komt al je communicatie op één plaats samen. Facebook™, Twitter™, sms’jes, gemiste oproepen – alles bij elkaar, zodat je niet allerlei verschillende applicaties hoeft te openen om te zien wat er gebeurt.
Veder verkennen. Druk terwijl je naar een track luistert op de Infinite-knop voor meer informatie en content.

Sony Ericsson Xperia X8 3
Je gaat uit? Aan ‘t onderzoeken? Of alleen maar aan ‘t chillen? Download elke applicatie die je wilt van Android Market™ en pas je Xperia™ X8 zo aan, dat hij helemaal van jou wordt.

Wat hebben we vandaag? Hip hop beats of Bach? Een kaskraker of een undergroundfilm? Sluit je favoriete hoofdtelefoon aan en geniet van de muziek via de 3,5 mm aansluiting. En voor het kijkplezier is er dat grote 3″ scherm.

Sony Ericsson Xperia X8 4
Gedachtenprikkelende uitspraken. Een woordje van de wijze man. Die geweldige song die je net hebt gehoord, en waarover je info hebt gekregen via TrackID™. Laat je vrienden – en ach waarom niet de hele wereld! – – het weten via Twitter™.
Je onmisbare navigatieprogramma? Je muziek? Een nieuwssite? Jij kiest wat belangrijk voor je is. Bepaal wat er in de vier hoeken van je scherm komt. Wijzig het wanneer je maar wilt. Je wilt meer gemak? Voeg een widget toe en heb ‘t binnen handbereik, in het midden van het scherm.
Je zult nooit meer verdwalen. Je telefoon heeft een ingebouwde aGPS. Locatie-gebaseerde diensten helpen je je bestemming te bereiken. Of voeg locatieinfo toe aan je afbeeldingen – gebruik de geo-tagging-functie.
Maak gemakkelijk en snel contact. Onderweg. In ‘t café. Op de luchthaven. Je Xperia™ X8 heeft Wi-Fi-ondersteuning.
Zeg het. Met zo veel woorden als je wilt. Met het virtuele toetsenbord op het scherm typ je zonder inspanning.