Sony Ericsson Yendo met Walkman

Sony Ericsson YendoDuik in de muziek. Op de makkelijkste manier. Alles wat je wilt, is een vingeraanraking verwijderd. Vier hoeken, vier pictogrammen. Dans totdat je niet meer kunt, of leun achterover en laat je meevoeren.

Tik in de rechterbovenhoek van het 2,6″ scherm. Raak aan om te luisteren. Overslaan, snel vooruit, nogmaals afspelen. Met de fulltouch Walkman™-player, is je muziek onder je vingertoppen.

Rood voor de liefde, blauw voor je favoriete voetbalelftal? Maak je keuze. Je houdt van 80’s muziek? Ga voor roze. Of misschien zwart. Maak de Yendo™ muziektelefoon acht van jezelf.


Ontdek nieuwe muziek met TrackID™ muziekherkenning en PlayNow™. Tijd voor ordening? Zet je mediabestanden van je pc over naar Yendo™ met Media Go.

Wat is dat geluid? Neem een paar seconden muziek op en TrackID™ (mogelijk gemaakt door Gracenote Mobile MusicID) stuurt binnen een paar seconden de namen van het nummer, de artiest en het album naar je telefoon.

De perfecte entertainment-organiser – met Media Go™ is het gemakkelijker dan ooit om je media mee te nemen, waar je ook heen gaat. Verplaats mediabestanden tussen je telefoon en pc via slepen en neerzetten. Bestandsconversie is ook geen probleem: Media Go™ converteert films en muziekbestanden automatisch voor de best mogelijke kwaliteit.

Hoe zag ‘t leven eruit voor Facebook™? Met de Yendo™ kun je alle statusupdates en nieuwsfeeds krijgen die je wilt. Zelfs als je niet achter je pc zit.

Met de duidelijke en intuïtieve Walkman®-speler-interface is navigeren door je muziek kinderspel.

Gedachtenprikkelende uitspraken. Een woordje van de wijze man. Die geweldige song die je net hebt gehoord, en waarover je info hebt gekregen via TrackID™. Laat je vrienden – en ach waarom niet de hele wereld! – – het weten via Twitter™.

Sony Ericsson Yendo 2

Met de ingebouwd e-mail-client heb je overal toegang tot je inbox en kun je overal e-mail ontvangen en verzenden.

Je hebt een favoriete hoofdtelefoon? Sluit hem aan op je Yendo™ met de 3,5 mm audio-ingang.

Ingebouwde camera met displayzoeker, speciale menu’s en directe interactie met geïntegreerde imaging- en messaging-functies

Met draadloze Bluetooth™-technologie hou je je handen vrij, maar daarnaast maakt je apparatuur draadloze verbindingen over een afstand tot 10 meter.