Suzuki Grand Vitara

Een ideale mix tussen schoonheid en functionaliteit, dat is de Suzuki Grand Vitara. Een auto die sportieve lijnen combineert met solide en functionele elementen. Avontuurlijk, maar ook representatief, comfortabel en veilig. Dat maakt de Grand Vitara ook zeer geschikt als zakenauto.
Stoer, krachtig en stijlvol
Stoer en krachtig is het design van de voorbumper en de grille van de Grand Vitara. Ronduit stijlvol zijn de richtingaanwijzers in de buitenspiegels. Veilig zijn de zichtverbeterende multireflector-koplampen met halogeen-projectoren (Grand Vitara 5-deurs). Daarnaast is de Grand Vitara onder meer voorzien van standaard climate control, lichtmetalen velgen, mistlampen, een sleutelvrije startfunctie, een radio/CD-/MP3-speler, privacy glass en stoelverwarming.
Grand Vitara: ideale metgezel
De Suzuki Grand Vitara 3-deurs is een perfecte auto voor in de stad. Met zijn compacte afmetingen is het een van de meest wendbare auto’s in zijn klasse. De ruime Suzuki Grand Vitara 5-deurs is een ideale metgezel om mee eropuit te trekken en een betrouwbare en representatieve partner voor de zakelijk rijder.

Een ideale mix tussen schoonheid en functionaliteit, dat is de Suzuki Grand Vitara. Een auto die sportieve lijnen combineert met solide en functionele elementen. Avontuurlijk, maar ook representatief, comfortabel en veilig. Dat maakt de Grand Vitara ook zeer geschikt als zakenauto. Stoer, krachtig en stijlvolStoer en krachtig is het design van de voorbumper en de grille van de Grand Vitara. Ronduit stijlvol zijn de richtingaanwijzers in de buitenspiegels. Veilig zijn de zichtverbeterende multireflector-koplampen met halogeen-projectoren (Grand Vitara 5-deurs). Daarnaast is de Grand Vitara onder meer voorzien van standaard climate control, lichtmetalen velgen, mistlampen, een sleutelvrije startfunctie, een radio/CD-/MP3-speler, privacy glass en stoelverwarming.
Grand Vitara: ideale metgezelDeSuzuki Grand Vitara 3-deurs is een perfecte auto voor in de stad. Met zijn compacte afmetingen is het een van de meest wendbare auto’s in zijn klasse. De ruime Suzuki Grand Vitara 5-deurs is een ideale metgezel om mee eropuit te trekken en een betrouwbare en representatieve partner voor de zakelijk rijder.