Suzuki Jimny

De Suzuki Jimny Metal Top is een bijzonder gewilde auto. Geen wonder, want de Jimny combineert ongekende gebruiksmogelijkheden met compacte buitenmaten. Het interieur, het uiterlijk, de kleuren en de aandrijving maken de Jimny Metal Top tot een trendy verschijning waarmee zijn berijder goed voor de dag komt!

De vele gedaanten van de Jimny

De Suzuki Jimny Metal Top heeft vele gedaanten. De basisversie JX met zijn uitgebreide standaarduitrusting is een verantwoorde keuze. De JLX-uitvoering voegt aan de JX-uitvoering onder meer in carrosseriekleur gespoten buitenspiegels en een make-upspiegeltje aan de passagierszijde toe. De luxe Exclusive-uitvoering van de Jimny komt tegemoet aan de vraag naar méér. Deze uitvoering onderscheidt zich bijvoorbeeld door de fraaie, lichtmetalen vijfspaaksvelgen, de standaard airconditioning en de mistlampen aan de voorzijde.

De Suzuki Jimny Metal Top biedt keus uit twee efficiënte, schone motoren: de 1.5-liter-, common-rail turbodieselmotor en de vlotte 1.3-liter-, 16-kleppenbenzinemotor. De krachtige benzineversie van de Jimny reageert heel direct en sportief, de dieselvariant blinkt uit in duurzaamheid en zuinigheid. Voor de 1.3 is een vijfversnellingsbak beschikbaar. Gemak dient de mens met de viertrapsautomaat in de 1.3 JLX en Exclusive-benzineversies. De Suzuki Jimny Metal Top is verkrijgbaar in de uitvoeringen 1.3 JX, 1.3 JLX, 1.3 Exclusive, 1.5 JLX Diesel en 1.5 Exclusive Diesel.