Suzuki Kizashi

‘Een teken dat er grootse dingen aan zitten te komen’, dat betekent het Japanse woord Kizashi. Groot is een begrip dat deze ruime vierdeurs sportsedan op het lijf geschreven is. De Suzuki Kizashi is groot in comfort, prestaties, veiligheid en sportiviteit.

Veilige gezinsauto en representatieve sedan

De sportieve kant komt sterk tot uiting in het exterieur en in de prestaties. De sportsedan heeft een krachtige en soepele viercilinder 2.4-liter-benzinemotor, die 131 kW/178 pk levert bij 6.500 t.p.m. en 230 Nm bij 4.000 t.p.m. Daarnaast is de Suzuki Kizashi een comfortabele en veilige gezinsauto en een representatieve sedan voor zakelijk gebruik.

Uiterst complete en luxe standaarduitrusting

De Kizashi heeft een uiterst complete en luxe standaarduitrusting. Die bestaat onder meer uit: lichtmetalen 235/45 R18-sportvelgen, parkeersensoren, privacy glass, een radio/CD-/MP3-speler, cruisecontrol, climate control met gescheiden zones, een elektrisch bedienbaar schuif/kantel zonnedak, een elektrisch verstelbare bestuurders- en passagiersstoel, lederen bekleding en verwarming in de voorstoelen.

Keuze uit twee aandrijflijnen

Er is keuze uit twee aandrijflijnen: een geavanceerde handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen en voorwielaandrijving en een hoogwaardige 6-traps CVT-automaat (continu variabele transmissie). De Suzuki Kizashi 2.4 Sport i-AWD Automaat wordt standaard geleverd met het veiligheidsverhogende intelligent All Wheel Drive (i-AWD). Beide versies voldoen aan de Euro5-emissienorm.