Suzuki Splash

Met de Suzuki Splash voegt Suzuki en nieuw hoofdstuk toe aan het succesverhaal dat begon met de Swift. De Splash is na de Swift, de Grand Vitara en de SX4 het vierde nieuwe Suzuki-model binnen drie jaar. En ook de Splash belichaamt Suzuki’s ‘Way of Life’-filosofie: auto’s produceren die bij klanten over de gehele wereld in de smaak vallen.

De Suzuki Splash scoort goed op zaken als praktisch gebruik, brandstofverbruik en milieuvriendelijkheid en is ontworpen als een eigentijdse, gezinsvriendelijke en veelzijdige compact-MPV (Multi Purpose Vehicle). De Splash past uitstekend bij een moderne, stedelijke levensstijl. Hij scoort goed op zaken als praktisch gebruik, brandstofverbruik en milieuvriendelijkheid. De Splash combineert een aantrekkelijk ontwerp en uitstekende rijeigenschappen met een uitgebreid veiligheidspakket, technologische verfijning en een overvloed aan ruimte en comfort. Bovendien heeft de Suzuki Splash een CO2-uitstoot vanaf slechts 119 g/km.

Dé mobiliteitsoplossing: Suzuki Splash

De Suzuki Splash maakt indruk met zijn frisse, jeugdige en aerodynamische uiterlijk, zijn ruime interieur en zijn compacte afmetingen. De nieuwe Suzuki is eenvoudig manoeuvreerbaar en zeer milieuvriendelijk. Met een lengte van 3,72 meter, breedte van 1,68 meter en hoogte van 1.59 meter biedt de Splash meer dan voldoende interieurruimte. De kofferruimte is eenvoudig om te toveren tot een enorme bagageruimte met een inhoud van maximaal 1.050 liter (fabrieksopgave). Daarmee behoort de Splash tot de ruimste auto’s in zijn klasse. De achterbankleuning kan worden neergeklapt (vanaf het Comfort-uitrustingsniveau in verhouding 60:40), waardoor een vlakke laadruimte ontstaat. Kortom, de Suzuki Splash is dé mobiliteitsoplossing voor het moderne gezin.

Drie uitrustingniveaus van de Splash

De Splash is in drie uitrustingniveaus verkrijgbaar: de Base, de Comfort en de Exclusive. Deze zijn elk leverbaar op de Splash met 1.0-liter-benzinemotor. Het Comfort- en Exclusive-uitrustingsniveau zijn tevens leverbaar op de Splash met de 1.2-liter-benzinemotor (ook met automaat).