Suzuki SX4

Gezinsauto’s waarvan er dertien in een dozijn gaan, zijn er al genoeg. De Suzuki SX4 onderscheidt zich van alle andere door een herkenbaar eigen gezicht. Zijn verleidelijke lijnen en elegante vormen maken van de Suzuki SX4 een gezinsauto waarmee je gezien wilt worden. De bodykit, de bumperbeschermplaten voor en achter, de stootlijsten aan weerszijden, de dakreling en het privacy glass achter maken van de Suzuki SX4 een stoere, veilige gezinsauto voor actieve mensen.
Suzuki SX4: een veelzijdig talent
De Suzuki SX4 is werkelijk een veelzijdig talent. Wie een blik werpt op het interieur, wil er meteen in plaatsnemen. In het interieur zijn hoogwaardige materialen gebruikt. Een echte gezinsauto als de Suzuki SX4 moet niet alleen uitnodigen om ermee te rijden, maar moet ook makkelijk in het gebruik zijn. Gebruiksgemak, daar gaat het om. Ook op dit vlak blinkt het interieur van de Suzuki SX4 uit. Alles zit op de plaats waar het verwacht mag worden. De Suzuki SX4 is leverbaar in twee uitvoeringen: de standaard al zeer compleet uitgeruste Comfort en de zeer rijk uitgevoerde Exclusive.
Veel rijplezier, dynamische prestaties
Krachtiger, stiller, schoner én zuiniger: de geoptimaliseerde 1.6-liter-benzinemotor met variabele kleptiming (VVT) levert veel rijplezier en dynamische prestaties in elke omgeving, van de drukke stad tot de snelweg. De motor levert een maximumvermogen van 88 kW (120 pk) bij 6.000 toeren per minuut. Het gemiddeld brandstofverbruik is 6,2 l/100 km. De CO2-uitstoot is 141 g/km. De Suzuki SX4 voldoet daarmee aan de Euro5-emissienorm. Standaard is de motor gekoppeld aan een vijfversnellingsbak. De SX4 is ook leverbaar met een soepele viertrapsautomaat (niet in combinatie met de optie i-AWD). De handgeschakelde uitvoeringen hebben het groene energielabel C.
Grip op glad, met de optie i-AWD
Bij de Suzuki SX4 staat veiligheid voorop. De auto biedt een schat aan beschermende, ultramoderne techniek waar de inzittenden altijd op kunnen vertrouwen. Zo is de auto standaard voorzien van onder meer zes airbags, ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderzitjes, ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling), een remassistent, stalen balken in de portieren en het elektronische stabiliteitssysteem ESP®*. De uitgebreide actieve veiligheidsvoorzieningen kunnen nog verder uitgebreid worden met intelligent All Wheel Drive (i-AWD). De combinatie van dit geavanceerde 4×4-systeem (i-AWD is uitsluitend leverbaar op handgeschakelde uitvoeringen) met de standaard stabiliteits- en tractiecontrole van het ESP®* waarborgt optimale grip bij gladheid door regen, sneeuw en ijzel en staat borg voor de best denkbare veiligheid door maximale tractie.

Gezinsauto’s waarvan er dertien in een dozijn gaan, zijn er al genoeg. De Suzuki SX4 onderscheidt zich van alle andere door een herkenbaar eigen gezicht. Zijn verleidelijke lijnen en elegante vormen maken van de Suzuki SX4 een gezinsauto waarmee je gezien wilt worden. De bodykit, de bumperbeschermplaten voor en achter, de stootlijsten aan weerszijden, de dakreling en het privacy glass achter maken van de Suzuki SX4 een stoere, veilige gezinsauto voor actieve mensen. Suzuki SX4: een veelzijdig talentDe Suzuki SX4 is werkelijk een veelzijdig talent. Wie een blik werpt op het interieur, wil er meteen in plaatsnemen. In het interieur zijn hoogwaardige materialen gebruikt. Een echte gezinsauto als de Suzuki SX4 moet niet alleen uitnodigen om ermee te rijden, maar moet ook makkelijk in het gebruik zijn. Gebruiksgemak, daar gaat het om. Ook op dit vlak blinkt het interieur van de Suzuki SX4 uit. Alles zit op de plaats waar het verwacht mag worden. De Suzuki SX4 is leverbaar in twee uitvoeringen: de standaard al zeer compleet uitgeruste Comfort en de zeer rijk uitgevoerde Exclusive.

Veel rijplezier, dynamische prestatiesKrachtiger, stiller, schoner én zuiniger: de geoptimaliseerde 1.6-liter-benzinemotor met variabele kleptiming (VVT) levert veel rijplezier en dynamische prestaties in elke omgeving, van de drukke stad tot de snelweg. De motor levert een maximumvermogen van 88 kW (120 pk) bij 6.000 toeren per minuut. Het gemiddeld brandstofverbruik is 6,2 l/100 km. De CO2-uitstoot is 141 g/km. De Suzuki SX4 voldoet daarmee aan de Euro5-emissienorm. Standaard is de motor gekoppeld aan een vijfversnellingsbak. De SX4 is ook leverbaar met een soepele viertrapsautomaat (niet in combinatie met de optie i-AWD). De handgeschakelde uitvoeringen hebben het groene energielabel C.
Grip op glad, met de optie i-AWDBij de Suzuki SX4 staat veiligheid voorop. De auto biedt een schat aan beschermende, ultramoderne techniek waar de inzittenden altijd op kunnen vertrouwen. Zo is de auto standaard voorzien van onder meer zes airbags, ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderzitjes, ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling), een remassistent, stalen balken in de portieren en het elektronische stabiliteitssysteem ESP®*. De uitgebreide actieve veiligheidsvoorzieningen kunnen nog verder uitgebreid worden met intelligent All Wheel Drive (i-AWD). De combinatie van dit geavanceerde 4×4-systeem (i-AWD is uitsluitend leverbaar op handgeschakelde uitvoeringen) met de standaard stabiliteits- en tractiecontrole van het ESP®* waarborgt optimale grip bij gladheid door regen, sneeuw en ijzel en staat borg voor de best denkbare veiligheid door maximale tractie.
Kijk op www.suzuki.nl/motoren voor meer info