TomTom applicatie voor iPhone and iPod Touch

TomTom iphone applicatieSlimme en gebruiksvriendelijke navigatie voor je iPhone and iPod Touch. Nu met korting beschikbaar. Download Hier TomTom applicatie voor iPhone

Omdat gemiddeld 15% van alle wegen jaarlijks verandert, is je TomTom app voorzien van de nieuwste en meest recente kaart, klaar om te navigeren. Om je kaart te bekijken of naar je bestemming te navigeren, heb je geen GSM-signaal of data-abonnement nodig.

Alleen TomTom maakt gebruikt van werkelijke snelheidsgegevens van miljoenen gebruikers om op elk moment in de tijd de snelste route te kunnen berekenen. Stel je eens voor dat je een route kunt plannen die rekening houdt met de spits, verkeerslichten, zebrapaden, het uitgaan van scholen en zelfs winkelend publiek, en dat op elk moment van elke dag. Zó slim is IQ Routes!

Geeft duidelijk aan welke rijstrook je moet aanhouden bij lastige splitsingen, zodat je de afslag nooit mist. Op de meest gecompliceerde splitsingen van alle snelwegen zorgt een realistische 3D-weergave van de splitsing voor een ontspannen en veilige rit.

TomTom iphone fileOntvang de beste verkeersinformatie voor de snelste routes om de files heen en de nauwkeurigste aankomsttijden, live op je iPhone met TomTom High Definition Traffic™.

Naadloze navigatie tijdens het bellen
Je krijgt continu visuele instructies te zien, zelfs wanneer je aan de telefoon bent. Zo ben je dus altijd op de goede weg. Voortaan zorgen bellen en gebeld worden niet langer voor oponthoud.

Navigeer-naar-foto
Heb je een foto van de locatie waar je heen wilt? Raak dan simpelweg de afbeelding aan en TomTom brengt je er naartoe. Je hoeft voortaan geen adres meer in te voeren om op pad te gaan. Je krijgt je bestemming al meteen te zien!

TomTom iphone applicatieGeoptimaliseerd voor de iPhone 4 (uitsluitend voor de iPhone 4):
TomToms navigatie-instructies per afslag zijn nu nóg beter geworden, met hoge-resolutieafbeeldingen en scherpere kaarten. De menu’s reageren sneller en de positiebepaling is nauwkeuriger, zelfs bij een beperkte GPS-ontvangst. De TomTom app maakt optimaal gebruik van je iPhone 4.
Kijk op http://www.tomtom.com voor meer info