TomTom Go Live 1000 Europa

TomTom Go Live 1000Omzeil de verkeersdrukte in eigen land en in het buitenland met meest gedetailleerde en actuele verkeersinformatie voor je route. Kom zonder stress en op tijd aan met ToTom HD Traffic, voor de meest uitgebreide, gedetailleerde en accurate verkeersdekking.

Uitgebreide kaarten
Met deze uitgebreide kaarten die 2 miljoen kilometer aan wegen in 45 landen dekken met meer grafische details, ben je klaar voor vertrek. Dankzij de IQ Routes snelheidsprofielen beschik je op elk moment van de dag over de snelste route. En met de uitgebreide Nuttige plaatsen gegevens, zoals telefoonnummers en openingstijden, heb je nu nog meer informatie binnen handbereik.

Dankzij de intuitieve interface profiteer je van de beste navigatiebelevenis in rijke, diepe kleuren. Knijp je vingers op het scherm in of uit elkaar om in of uit te zoomen op kaarten, of blader in een enkele beweging door de menu’s het scherm reageert slim en soepel op je aanrakingen.

Wachten is iets van het verleden, je route wordt in een kwestie van seconden berekend zodat je voortaan sneller dan ooit de weg op kunt.

Touch-scherm
Duw je vingers op het scherm in of uit elkaar om de kaarten in of uit te zoomen, of blader in één enkele beweging door de menu’s – het scherm reageert slim en soepel op je aanrakingen.

Altijd de snelste route dankzij efficiëntere en meer interactieve navigatie. Profiteer van het extreem intuïtieve ontwerp met een responsief Fluid Touch-scherm met rijke kleuren en een magnetische montagekit. Inclusief een jaar lang gratis LIVE-services voor de beste informatie over mobiele flitsers en de verkeerssituatie in heel Europa. Als u onze uitgebreidere kaarten inclusief IQ Routes™ toevoegt, blijft u de menigte voor.

TomTom - GO LIVE 1000- Easy Click-houderEasy Click-houder
Je plaatst je navigatiesysteem in een handomdraai in het dockingstation en haalt hem er weer uit dankzij het unieke magnetische ontwerp.

Local Search via Google™
Raadpleeg de Google-database direct op je TomTom GO en vind elke locatie die je maar zoekt, van Chinees restaurant tot bloemenwinkel, waar je je ook bevindt. Voer een willekeurige zoekterm in, bekijk de overeenkomende resultaten en laat je navigatiesysteem je naar de locatie van je keuze brengen.
Geavanceerde rijstrookaanwijzingen
Geeft duidelijk aan welke rijstrook je moet aanhouden bij lastige splitsingen, zodat je de afslag nooit mist. Op de meest gecompliceerde splitsingen van alle snelwegen zorgt een realistische 3D-weergave van de splitsing voor een ontspannen en veilige rit.

TomToms Radars Flitslocaties
Je navigatiesysteem ontvangt realtime de locaties van mobiele flitsers, waaronder flitsers die zijn gemeld door andere gebruikers. Daarnaast ontvang je nog andere waarschuwingen, zoals voor vaste flitsers en trajectcontroles op je route. Hierdoor rij je veiliger en relaxter en bespaar je geld op snelheidsboetes.

Weer op TomTom
Je TomTom-navigatiesysteem ontvangt lokale vijfdaagse weersvoorspellingen, zodat je plannen kunt maken aan de hand van de laatste weerberichten.
Gesproken straatnamen
Dankzij de gesproken instructies kun je je ogen op de weg houden. De instructies bevatten nu ook straatnamen, zodat het nog duidelijker is wanneer je moet afslaan.

TomTom Go Live 1000 - dockingstationGarantie op de meest recente kaart
Gegarandeerd met de meest recente kaart de weg op! Als binnen 90 dagen na ingebruikname een nieuwe kaart voor je navigatiesysteem beschikbaar is, kun je die kaart eenmalig gratis downloaden via tomtom.com. Je kunt slechts één kaart gratis downloaden. Vanwege de voortdurende verbetering van onze kaartkwaliteit passen enkele nieuwe kaarten mogelijk niet op je navigatiesysteem. In die gevallen kun je gedetailleerde kaartzones downloaden. Je kunt slechts één kaartzone tegelijk op je navigatiesysteem gebruiken, maar je kunt altijd eenvoudig en gratis via tomtom.com van kaartzone wisselen.

Dekking TomTom Go Live 1000 in Europa 45 landen:
Uitgebreide dekking in Europa
:
Andorra, Oostenrijk, België, Tsjechische Republiek, Estland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Portugal, Polen, San Marino, Slowakije, Slovenië, Spanje, (incl. Canarische eilanden), Zweden, Zwitserland, Groot-Brittannië (incl. Kanaaleilanden), Vaticaanstad.  
Gedeeltelijke dekking
Bulgarije, Kroatië, Letland, Roemenië, Turkije, Oekraïne, Russische Federatie
Verbindingswegen
Albanië, Wit-Rusland, Bosnië-Herzegovina, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Servië
Technische specificaties
Batterij Levensduur batterij Maximaal 2 uur autonome gebruiksduur
Connectiviteit met LIVE Services
Live services connectivity ja, één jaar GRATIS
Bluetooth® voor handsfree bellen Yes
Geheugen : Intern geheugen Intern flashgeheugen van 4GB
SD-sleuf: No
Scherm
schermafmetingen 11 cm (4,3 inch)
Schermtype 16:9 breedbeeldscherm
Schermresolutie WQVGA (480 x 272 pixels)
Afmetingen
Afmetingen van navigatiesysteem 127 mm (b) x 80 mm (h) x 19 mm (d)
Gewicht van navigatiesysteem 220 gram
Kijk op http://www.tomtom.com voor meer informatie

TomTom gebruiksaanwijzing video voor Go 1000 serie