TomTom GO LIVE 1005

Altijd de snelste route met de GO LIVE 1005 dankzij snellere en meer interactieve navigatie. Navigeer in stijl met het extreem intuitieve ontwerp en een responsief 5” breedbeeld Fluid Touch-scherm dat op een slimme manier reageert op iedere aanraking.

Ontvang de beste verkeersinformatie met een jaar lang gratis HD Traffic™ en waarschuwingen voor flitsers. Gebruik de uitgebreidere kaarten met twee miljoen extra wegen in 45 Europese landen en iedereen heeft het nakijken.

HD Traffic™

HD Traffic™ is officieel de snelste route door de verkeersdrukte. Onafhankelijke tests wijzen uit dat HD Traffic™, met nog nauwkeurigere verkeersinformatie, grotere wegendekking en tot wel zeven keer meer updates dan andere aanbieders, de beste manier is om verkeersdrukte te vermijden. Deze dynamische routebegeleiding houdt rekening met updates die continu worden ontvangen en files die zich onderweg kunnen voordoen.

Bespaar tijd

HD Traffic kent de verkeerssituatie op alle wegen. Dit houdt in dat een navigatiesysteem met HD Traffic je de snelste route geeft om de verkeersdrukte te vermijden. Je kunt nu je dag vol vertrouwen plannen en tot 15% van je normale reistijd besparen! Je draagt ook bij aan de vermindering van CO2-uitstoot, omdat je minder brandstof verbruikt tijdens je reis.

Weet hoe laat je aankomt

Navigatiesystemen met HD Traffic geven live verkeersinformatie gebaseerd op de beste informatiebronnen. Dit wordt vervolgens volledig geïntegreerd in je TomTom-navigatiebeleving. Je navigatiesysteem berekent altijd de snelste route langs en door de files, zodat je een nauwkeurige reis- en aankomsttijd krijgt.