Top 10 gratis dingen om te doen in Londen

Bezoekers maken zich zorgen dat Londen een dure stadis , maar er zijn echt zo veel gratis dingen te doen in Londen.

1. Kunst Gallerieën

Tate Modern en Tate Britain zijn uitzonderlijke nationale kunstgalerieën waar sommige van de mooiste kunstwerken ter wereld. Tate Modern richt zich op hedendaagse kunst, terwijl Tate Britain toont de Britse kunst uit de zestiende eeuw tot heden.

Andere belangrijke Londense kunstgaleries onder meer de National Portrait Gallery en de National Gallery op Trafalgar Square. Ik zou ook aan de Wallace Collection, want het is vlakbij Oxford Street dus een ideale ontsnapping aan een drukke winkelstraat Spree.

En vergeet niet, veel van de grote galeries en musea blijven laat open .

2. Musea

Alle belangrijke musea in Londen zijn gratis, maar de meeste bieden een aantal speciale tentoonstellingen voor een vergoeding. Mijn favoriet is het Museum van Londen waar je de geschiedenis van Londen uit de Romeinse tijd leren vandaag. En ik hou van Geffrye Museum, die het Engels binnenlandse interieurs shows en helpt tot leven te brengen hoe het was echt leuk om te wonen in Londen. De Horniman Museum is ook een goede dag uit – je hebt om het over-walrussen gevuld!

3. Londen Parken & Tuinen

Ik hoor regelmatig mensen me de Queen Mary’s Rose Gardens vertellen in Regent’s Park is hun favoriete plek in Londen, en wie ben ik om te betogen? Ik zou ook aan St. James’s Park, omdat daarmee een van de mooiste uitzichten van Buckingham Palace. Hyde Park en Kensington Gardens (naast elkaar) zijn enorm en ook de immer populaire Diana Memorial Playground en het Peter Pan standbeeld.

4. Wisseling van de wacht

Geen bezoek aan Londen is niet compleet zonder het zien van dit militaire traditie. De Queen’s Guard in Londen veranderingen in de voorhof binnen de poorten van Buckingham Palace om 11.30 uur elke dag in de zomer en alle andere dagen in de winter. Krijg er al vroeg en bekijken het spektakel van buiten de poorten vooraan

5. South Bank

Het is echt verbazingwekkend hoeveel attracties in Londen, zie je langs dit stuk van de rivier de Theems waaronder de London Eye en Tate Modern. U kunt gratis wandeltochten van de South Bank gebied downloaden van Walk This Way.

6. Trafalgar Square

Trafalgar Square is een van de grootste attracties van bezoekers van Groot-Brittannië en werd ontworpen door John Nash in de jaren 1820 en gebouwd in de jaren 1830. Dit iconische plein heeft daarnaast vele bezienswaardigheden waaronder Nelson’s Column en de National Gallery. Het is zowel een toeristische attractie en de belangrijkste focus voor politieke demonstraties. Elk jaar in december, Noorwegen schenkt een prachtige kerstboom, naar Groot-Brittannië bedanken voor de bevrijding van de nazi’s.

7. Street Performers

Het Westen Piazza van Covent Garden Market heeft straatartiesten om u te vermaken elke middag. Goede daden kunnen stellen een drukte van jewelste en de uitvoerders liefde te krijgen leden van het publiek om hen te helpen met hun act. Alle performers zijn in licentie gegeven en hebben met goed gevolg een auditie te mogen optreden.

U vindt meer straatartiesten in het weekend langs de South Bank, met name buiten het Nationaal Theater.

8. Straat Markten

Londen staat bekend voor haar populaire straat markten. De meest populaire zijn Camden Market en Portobello Market, volgende de voet gevolgd door Greenwich Market. Meer informatie over deze markten en meer:

* Street Market in Londen’s Guide
* Camden Market Guide
* Portobello Market Guide
* Greenwich Market Gids
* Old Spitalfields Market Guide
* Brick Lane Market Guide (alleen op zondag)
* Petticoat Lane Market Guide
* Columbia Bloemenmarkt (zondagochtend alleen)
* Borough Market

9. Westminster Abbey

Je kan  in Westminster Abbey gratis kijken. De Abdij schrijft nooit mensen die willen om te aanbidden maar zij vertrouwen op entreeprijzen van bezoekers voor de lopende kosten te dekken. Evensong is de mooiste van diensten, wanneer de Abdij koor zingt. De koorzangers van het koor zijn opleiding aan de Westminster Abbey Choir School en zijn heel erg getalenteerd. Evensong is op zeventien op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, vermeerderd met ten vijftien op zaterdag en zondag.

10. Free Music

* Southbank Centre heeft veel gratis muziek en andere evenementen en er is gratis ontvangsthal concerten in het Nationaal Theater, ook op de South Bank.
* Gratis maandag middag overwegingen aan het Royal Opera House.
* Regelmatige gratis lunchconcerten in St. Martin-in-the-Fields.
* Zaterdag om Notting Hill Arts Club, zie vrije showcase Rough Trade’s.

Geef een reactie