Top 10 wellness-behandelingen

Hier zijn top 10 wellness-behandelingen voor meer energie. En zeker: u zult er goed aan doen! Voor acht van de tien Nederlanders vinden dat hun leven als stressvol, een op de drie is voortdurend onder druk. Maar dit is dodelijk, want een op de vijf maakt de stress van het creëren van gezondheid: Typisch zijn slaapstoornissen, rugklachten en hoofdpijn, maar zelfs hartaanvallen komen vaker voor bij chronische stress.

Sommige van behandelingen zijn daarom sofortund geven onmiddellijke ontspanning – andere meer, met ongeveer een impact voor een paar uur of een nacht.

Eerste Qi Energy Massage
Flavors, warme kompressen, een mix van Westerse en Aziatische massagetechnieken, aangevuld met onderhoud: De Energie Massage Qi Shiseido heeft zich ontwikkeld tot de juiste behandeling voor verwaarloosde lichaam. Afhankelijk van de doelstelling producten met een stimulerende of ontspannende geuren worden aangeboden. De mix voor meer energie bevat nu steranijs, zwarte peper en kruidnagel.

2e Frigi Thalgo
Verschillende algen extracten, kamfer en menthol stimuleert de bloedcirculatie Frigi liquidatie te ondersteunen, de afbraak van vet, te verminderen spataderen en cellulitis en draai de ingepakte weefsel rond de buik, benen en billen.

3e Vegetodynamik
Het touch, een mix van energie, massage, acupunctuur en Feldenkrais leiden rechtstreeks in de alfa staat – een staat tussen waken en slapen. Op sommige plaatsen (bijvoorbeeld op de wreef van de voet) de contacten zijn bijna pijnlijk aan de andere (binnenkant van het bovenbeen) sensueel. De energie te stimuleren duurzaam is.

4e Hoofdmassage
De masseuse hun handen besprenkeld met een citrus olie, is hun vingertoppen op mijn hoofdhuid, en “verplaatsen” ze met langzame cirkelvormige bewegingen. Haar handen zwerven van de haargrens tot de nek. Kneden en strekken van de spieren te strekken, de nek, wreef met haar tempels, streelde zijn gezicht en hoofd. Pure bliss, energie meteen!

5e Reflexologie
Raakt niet alleen de bloedsomloop en het ontspannen van de voeten, maar regenereren hele lichaam. Waarom? Omdat alle organen en weefsels als een micro-systeem na te denken over de voet. Bijgevolg kunnen deze hier te behandelen. Wanneer de vinger produceert onaangename gewaarwordingen, die spreekt voor verstoppingen in het overeenkomstige orgaan. De Reflexologie interne triggers “jam” en wordt snel release nieuwe energieën.

6e Thaise massage
Therapeuten werken met mijn hele lichaam. Druk met de duimen, handen, ellebogen en voeten op acupressuurpunten langs de energiebanen (meridianen stretch), en draai de ledematen. Alles met het doel om energie blokkades op te lossen.

7e Lomi Lomi Nui
Om Hawaiian ritmes, vraagt de therapeut de genezing geesten van alle werelden van energie en liefde voor de klant. Ten slotte, de Lomi Lomi-massage was ooit een tempel massage. Hawaiiaanse genezers gebruikt dit lichaam van het werk aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van hun “patiënten” te herstellen. Het helpt: De volgende dag, kunt u bomen uitscheuren!

8e Reiki
Reiki, de Japanse Rei (Cosmos) en ki (levensenergie), is een eeuwenoude vorm van therapie die het stimuleren van de meridianen van het lichaam en ziekten te genezen, maar ook verbetering van het algemeen welzijn dient. Wetenschappelijk is het niet, maar de volgende dag gevuld zijn voor het barsten energie.

9e La Stone
In plaats van de handen, de therapeut gemasseerd met warme stenen. Tijd met de ganse oppervlakte, soms met de afgeronde rand aan de gespannen spieren om selectief te bewerken. Maar net wanneer u zich in de rijke, warme streken zal, bracht een griezels gekoeld marmer. Deze piëzo-elektrisch effect is het cardiovasculair systeem, maar ook het hoofd tot de tenen. Maar de massage is vermoeiend. Alleen degenen die gun het lichaam, gevolgd door een rustperiode zal worden beloond met de beste.

10e Dus geven ze zichzelf een kick
Niet iedereen heeft dan tijd voor een uitgebreide spa-behandelingen. Daarom zijn hier enkele snelle tips voor het geheel van Energie:
• Zuurstof Douche ligt vlak bij de open ramen en samen plaatst u uw handen, zodat alle vingers paren met elkaar in contact. Druk op de toppen tien ademhalingen met lichte druk met elkaar en ademen het als normaal.
• arm bad – Vul een wastafel tot tweederde met koud water. Dompel de blote onderarmen gedurende 30 seconden, en dan rustig in te ademen. Dan veeg het water een beetje met je handen, dan armen zwaaien heen en weer.
• Smile – Zelfs als je niet alleen lachen, trekken de mond endorfine. De entstresst en verkwikt het hele lichaam.

Geef een reactie