Toshiba Portege notebooks

Toshiba Portege notebooksDe Portégé-serie is ontworpen voor de stijlbewuste professional. De notebook is snel en krachtig en biedt de ultieme mobiliteit met uitgebreide zakelijke functies – alles perfect verpakt in een gestroomlijnd, lichtgewicht en duurzaam chassis.
Of u nu op locatie bent, in een rij staat, in een taxi zit of op het punt staat om in een vliegtuig te stappen, met Portégé hebt u altijd verbinding, in tegenstelling tot andere notebooks.

Innovatieve materialen, vernieuwend design. Deze serie lichtgewicht notebooks levert krachtige prestaties voor zakelijk gebruik onderweg. Met een gewicht vanaf 779 g is de Portégé R600 de lichtste notebook ter wereld.

Werken als u onderweg bent, kan veeleisend zijn voor een notebook. Daarom is de Portégé zo sterk, zowel aan de binnenkant als de buitenkant. Een vaste schijf beschermd in rubber met 3D-versnellingsmeter, een morsbestendig toetsenbord* en een chassis dat werd getest op zijn bestendigheid tegen extreme temperaturen, trillingen en valpartijen van een hoogte tot 100 cm – dat zijn slechts enkele van de betrouwbare beschermingsfuncties van de Portégé.
Slank, elegant en eigentijds: de Portégé-serie ademt stijl. Neem nu de opvallende kleuren van de Portégé A600 – parelwit, lotusroze en glanzend zwart. Of het duurzame scharnierontwerp van de tablet-pc en de aantrekkelijke touchscreeninterface van de Portégé M750.

Geavanceerde mobiele breedbandverbinding, accugebruiksduur tot 8 uur, handige dockingopties, een Solid State Drive en een geheugen tot 5 GB vormen samen een uiterst krachtig zakelijk pakket. Bepaalde modellen zijn uitgerust met een transflectief scherm, dat de achtergrondverlichting aan uw omgeving aanpast, zodat u overal goed kunt werken.

Toshiba Portege A600Toshiba A600-Portege notebooks

De Portégé A600 is licht, compact en beschikbaar in vier kleuren – zelfs de meest stijlbewuste professionals hebben keuze te over. De A600 weegt minder dan 1,5 kg en is uitgerust met EasyGuard-beveiligingsfuncties zoals schokbescherming voor de vaste schijf. Dat alles maakt van de A600 een lichte, maar tegelijkertijd robuuste machine. Dankzij mobiel breedband en snelle gegevensoverdracht zoals eSATA en USB, kunt u met de A600 bovendien mobiel werken in stijl.
De A600 biedt alles wat een mobiele leidinggevende nodig heeft. Intel® Core™2 Duo-processor, geheugen tot 5 GB en een lichte en snelle optionele SSD zorgen voor optimale prestaties. Uitgebreide connectiviteit is aanwezig in de vorm van Gigabit Ethernet LAN, draadloos LAN en optioneel WWAN/3G voor supersnel mobiel breedband – ondersteund door Toshiba ConfigFree en Diversity Antenna om nog sneller en betrouwbaarder verbinding te maken.

De A600 weegt slechts 1,46 kg en is daardoor ultradun en moeiteloos draagbaar. De notebook is beschikbaar in aluminiumzilver, glanzend zwart, lotusroze of parelwit, dus voor elke zakelijke gebruiker wat wils. Behalve stijlvol is de A600 ook erg stevig. Uw gegevens worden beschermd door geavanceerde Toshiba EasyGuard-functies, zoals bescherming van de vaste schijf met een 3D-versnellingsmeter, een morsbestendig toetsenbord dat tot 100 ml* vloeistof kan verdragen en een chassis dat een valtest van een hoogte tot 75 cm heeft ondergaan.

Gun uzelf een betere computerervaring met geavanceerde beveiliging, beheer, bescherming en connectiviteit. De totale beveiliging van Toshiba Face Recognition en biometrische vingerafdrukscanner zorgen voor extra gemoedsrust.

Het WXGA TFT High Brightness-scherm van 12,1 inch met led-achtergrondverlichting zorgt voor een lager energieverbruik en een betere zichtbaarheid, zelfs bij gebruik buiten.

Toshiba’s Ultra Low Voltage-functie zorgt voor een accugebruiksduur tot 8 uur (Mobile Mark™ 2007) en voldoet aan de richtlijnen van ENERGY STAR 4.0.

Toshiba Portege R600Toshiba R600-Portege notebooks

De Portégé R600 heeft het allemaal. Het is Toshiba’s lichtste, meest complete notebook. Zijn perfecte verhoudingen en compacte design zijn precies op maat van de imagobewuste professional. En als het over prestaties gaat, voldoet de R600 aan de eisen van elke mobiele gebruiker dankzij een geïntegreerde SSD met een opslagcapaciteit van maar liefst 512 GB – een primeur – en geïntegreerd mobiel breedband. De notebook is ook uitgerust met de laatste snufjes op het vlak van notebookbeveiliging, met een vingerafdrukscanner en privacybescherming op de SSD.

De innovatieve magnesium behuizing zorgt voor een uiterst compact, elegant en eigentijds design met een gewicht van slechts 779 g – of 854 g inclusief een ultradunne optische vaste schijf van 7 mm. Om te voldoen aan de eisen van onderweg werken, is de notebook ook enorm duurzaam – hij onderging aan de vier zijden een valtest van een hoogte tot 75 cm en is uitgerust met een morsbestendig toetsenbord dat tot 100 ml vloeistof* kan verdragen en bescherming van de vaste schijf met een 3D-versnellingsmeter.

De Portégé R600 is uitgerust met Toshiba’s laatste milieuvriendelijke innovaties om te beantwoorden aan de prestatie- en milieunormen van de huidige marktleiders. Led-achtergrondverlichting in het beeldscherm, de nieuwste Intel® Ultra Low Voltage-processor en een lichte en snelle SSD – al deze voorzieningen zorgen voor een lager energieverbruik en een verlengde accugebruiksduur tot 9,5 uur (Mobile Mark™ 2007) om zo het milieu te beschermen. Geen wonder dat de R600 voldoet aan de richtlijnen van

ENERGY STAR 5.0.
WXGA transflectief TFT High Brightness-scherm van 12,1 inch met led-achtergrondverlichting voor kristalheldere beelden en een grote kijkhoek, zelfs bij gebruik buiten.

Optioneel mobiel breedband heeft datasnelheden tot 7,2 Mbps – ondersteund door Toshiba ConfigFree en geïntegreerde Diversity Antenna’s voor een snellere, meer betrouwbare verbinding. Bluetooth® 2.1 en optionele Slim Port Replicator III zorgen voor probleemloze koppeling met het toetsenbord, de muis en andere externe apparaten.

KRACHTIG EN BETROUWBAAR
U hoeft geen compromissen te sluiten wat prestaties betreft dankzij Intel® Centrino® 2 met vPro™-technologie, uitgerust met Intel® AMT 4.0 met geavanceerde mogelijkheden voor bediening op afstand.

USB SLEEP-AND-CHARGE
Met USB en gecombineerde USB/eSATA-poorten met Sleep-and-Charge kunt u uw PDA, mobiele telefoon, mp3-speler en andere toestellen zelfs opladen terwijl de notebook is uitgeschakeld.

TOSHIBA EASYGUARD
De Portégé R600 is volledig uitgerust met Toshiba EasyGuard en beschikt over geavanceerde voorzieningen op het vlak van beveiliging, bescherming, connectiviteit en beheer.
Toshiba Portege M750
Toshiba M750-Portege notebooks

Deze flexibele en ultradraagbare laptop is een Toshiba tablet-pc van de vijfde generatie. Het draaibare touchscreen werd onderworpen aan Toshiba’s HALT-testprocedure om zeker te zijn dat het tegen een stootje kan. Bovendien kunt u rekenen op een maximale productiviteit – zelfs onderweg – dankzij de nauwkeurige digitizer-pen, terwijl de M750 topprestaties en connectiviteit mogelijk maakt dankzij de opslagcapaciteit tot 320 GB en supersnel mobiel breedband
Geniet van totale flexibiliteit doordat u met het draaischerm kunt wisselen tussen schrijven en typen Het WXGA High Brightness-scherm van 12,1 inch met led-antiglare-achtergrondverlichting heeft een grote kijkhoek in alle verlichtingsomstandigheden – zowel binnen als buiten. En dankzij de digitizer- en aanraakfunctie, kunt u met de hand schrijven of navigeren door het scherm aan te raken met de tabletpen.

De M750 weegt slechts 1,9 kg en is ontwikkeld voor optimale zakelijke mobiliteit. Het Slim SelectBay DVD SuperMulti-station zorgt voor nog meer gewichtsbesparing. De Intel® Centrino2®-processor met vPro™-technologie levert krachtige en tegelijkertijd energiezuinige prestaties en maakt geavanceerde bediening op afstand mogelijk dankzij Intel® AMT 4.0. En met optioneel mobiel breedband met datasnelheden tot 7,2 Mbps, zorgt de M750 ervoor dat u onderweg altijd productief bent.

ONTWERP
Verbeterde systeemcomponenten beschermen de notebook tegen beschadiging – waaronder bescherming van de vaste schijf met een 3D-versnellingsmeter, een morsbestendig toetsenbord dat tot 100 ml vloeistof* kan verdragen en een chassis dat aan de vier zijden een valtest van een hoogte tot 100 cm heeft ondergaan.

UITGEBREIDE CONNECTIVITEIT
Bevat Gigabit Ethernet LAN, nieuwste draadloos LAN, Bluetooth® 2.1 en optioneel mobiel breedband WWAN/3G. Toshiba ConfigFree en geïntegreerde Diversity Antenna’s ondersteunen ook snellere, meer betrouwbare verbindingen.

ENERGIE-EFFICIËNTIE
De machine voldoet aan de richtlijnen van Energy Star 5.0 en wordt geleverd met geactiveerde instellingen voor energiebesparing.

TOSHIBA EASYGUARD
De Portégé M750 is volledig uitgerust met Toshiba EasyGuard en beschikt over geavanceerde voorzieningen op het vlak van beveiliging, bescherming, connectiviteit en beheer.